Subscribe:

18 Aralık 2011

Kim Daha İyi? Gong Hyo Jin vs. Kim Sun Ah


Gün geçmiyor ki ünlüler pişti olmasın ve magazinciler hangisi daha iyi diye karşılaştırma yapmasın. Bu sefer pişti olan ünlülerimiz Gong Hyo Jin ve Kim Sun Ah. 
Sevimli olarak tanıdığımız  Gong Hyo Jin bu dantelli elbise içinde daha kadınsı görünüyordu, elbisenin yıldızları ise onun tatlı imajını vurguladı. 
Seksi olarak tanıdığımız Kim Sun Ah ise bu elbise içinde çekiciliğini vurgularken elbisenin karın bölgesini kapatması dikkatlerden kaçmadı.

Sizce kime daha çok yakışmış?

Kaynak: soompi

7 yorum:

Mikal Zia dedi ki...

Ikisine de yakismamis.Elbise kotu cunku.Gong Hyo Jin'e gogus kismi bol olmus gordugum kadariyla.Yakasi yuvarlak oldugu icin itici durmus bir de.Yalniz bb yuzunden ikisi de, fotograflarda arkada gozuken ruhlar gibi cikmislar (:

Astrea dedi ki...

Haha dimi benim de o dikkatimi çekti beyaz olucaz diye ruh olmuşlar:)

ulashaksu dedi ki...

Kim Sun Ah elbiseyi daha iyi doldurmuş o kesin.

Oh Yoon Joo dedi ki...

Getirin cam sileceğim o elbiseyle (: İkisinde de pot durmuş nihahahaha

Kore Delisi dedi ki...

Bi kere elbisede iş yok ki kızlar napsın:) İkisinde de kötü durmuş ama Sun Ah elbiseyi doldurduğu için bi nebze daha iyi gibi. Tabi bu elbisenin felaket olduğu sonucunu değiştirmez:)

fndk dedi ki...

kesinlikle kim sun ah..elbiseyi doldurmuş ve bu resim haricinde başka fotograflarını da gördüm.çok güzel taşımış..
amaa gong hyo jin..hatun ne giyse üstünden dökülüyo..bu elbiseyle görünce de 15lik ergene giydirilmiş emanet bişi gibi göründü gözüme..hoş bi üstüne cuk diye oturmuş kıyafetle göremedim kendisini ya neyse.oda ayrı bişi..:D

Pınar dedi ki...

Kim Sun Ah elbiseyi doldurduğu için biraz daha gideri var sanki :) Sun Ah'ın elbisenin karın bölgesini kapatması dikkatlerden kaçmadı- Pazar Sürprizini sunan spiker gibi :))

Yorum Gönder