Subscribe:

29 Aralık 2011

Super Junior SBS Gayo Daejun İçin Hayranlarından Özür Diledi


Aslında özür dilemesi gereken onlar değildi. Başa dönelim. Bilindiği üzere bugün SBS Gayo Daejun düzenlendi ve Kpop piyasasının en kallavi isimleri oradaydı. Yalnız Suju hayranları ELF'in desteğinden mahrum kaldı çünkü SM Entertainment önceden yapılan kayıt konusunda duyuru yapmamıştı, bu yüzden ELFlerin çoğu katılamadılar.

Grup üyeleri de olayla ilgili twitterdan özür dilediler ve hayal kırıklıklarını belirttiler. Grubun lideri Leeteuk "Bu doğru değil. Daha önceden duyurmaları gerekirdi, değil mi? Onların yerine özür dilerim" dedi. Donghae de "Üzgünüm, ELF" diyerek hemen özür diledi.

Eunhyuk ise tweetinde şöyle konuştu "Bu yıl sonu etkinliği ELF olmadan hiç bir anlam ifade etmedi... hayal kırıklığına uğradım. Yemek yiyin. İki kez." (Not: Bu son cümle bizde pek anlam ifade etmese de Koreliler için birine beslenmesine dikkat etmesini söylemek, o kişiyi düşündüklerinin kanıtıdır.) Eunhyuk'un tweeti Donghae, Leeteuk ve Siwon tarafından yeniden tweetlendi, Siwon "Üç kez hahaha Yemeye devam edin" diye ekledi.


Ardından Siwon İngilizce bir tweet yazdı ki görüşlerine katılmamak elde değil. "Her neyse. Baktığınızda bizden daha çalışkan bir grup yok (kesinlikle!) ve bizden daha acınası durumda olan da yok..kahretsin! Eğer yanlış bir şey yaptıysak, bunun sebebi çok çalışmamızdır, siz de katılmıyor musunuz? Neyse, sadece unutun. Ne uzun gündü.."

Parantez içersinde yorumlarımı susturamadığım için özür dileyerek yazıyı sonlandırıyorum. (SBS Gayo Daejun performansları yolda)

Kaynak:Allkpop

0 yorum:

Yorum Gönder