Subscribe:

29 Aralık 2011

Jaejoong Kimi Öpmeye Kalktı?


Hemen heyecanlanmayın, üstteki fotoda da gördüğünüz gibi telaşa mahal yok. Sevilen dizi Protect the Boss ekibi yıl sonu yemeği için tekrardan bir araya geldi ve üstteki neşeli kareler ortaya çıktı. Fotoğraflar dizinin yönetmeni Song Jung Hyun tarafından paylaşıldı.

Yılın en sevilen ve beklenmedik bir başarı sağlayan dizisinin mimarları, samimi dostluklarını dizi bitmesine karşın sürdürmeye devam ediyor. Yönetmen haricinde oyuncular Jaejoong, Choi Kang Hee, Ji Sung ve Ha Jae Sook'ın da katıldığı yemekte yıl sonu ve yaklaşan yeni yıl içkilerle kutlandı.

Fotoğraflardan birinde Jaejoong rol arkadaşı Choi Kang Hee'yi öpmeye yelteniyor, bunun dışında geceden nete düşen her kare birbirinden eğlenceli.

Muhabbetleri artsın dileklerimizle yazımızı sonlandırıyoruz.

Kaynak:Allkpop

8 yorum:

tarih84 dedi ki...

adam alışık tabi sahnede kucaklaşmalara öpüşmelerde kpop erkeği bunlar doğal:))

Adsız dedi ki...

Protect The Boss ekibi dizi dışında ne kadar çok toplanmışlar. Ben mi diğer dizilerinin ekiplerine hiç rastlamadım yoksa bunlar gerçekten kanka mı oldular bilemedim :)
Esas kızın şapkası çok hoşuma gitti. Diğer kız niye gelmedi acep

kimbapsushi dedi ki...

Bu ben de aynısını düşündüm, acep Wang Ji Hye neden gelmemiş. Belki meşguldür. Neyse. İnsan sevdiği dizinin oyuncuları kaynaşınca mutlu oluyor.

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

diğer fotoğraflara bakmamız için kaynak verir misin sana zahmet:)

Astrea dedi ki...

Geçen seferde programda sevgilim sen olsan halka açıklardım falan demişti Jaejoong valla bu işte bir iş var demedi demeyin :D

Astrea dedi ki...

@nabrut
Başka fotograf yok, haberde verilen tüm fotograf ve videoları ekliyoruz, ayrıca her haberin kaynağı allta yazıyor, güncel olarak yayınladığımız için haberin orjinalini görmek istiyorsanız alttaki siteye girip bakabilirsiniz aynı gün sitenin ilk sayfasındadır zaten;)

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

geceden nete düşen her kare deyince daha fazla kare var sandım :)
tamam kaynak yazıyormuş onuda görmemişim zaten :)sağolasın

Astrea dedi ki...

Malesef bu kadar fotoğraf varmış, daha fazla olsaydı keşke bizde isterdik neler neler yapmışlar görmeyi :)

Yorum Gönder