Subscribe:

9 Aralık 2011

Havaalanı Modası: Gong Yoo Mercek Altında

Gong Yoo's Chic Airport Fashion

Efendim bildiğiniz gibi Koreli'lerin havaalanı modası diye bir tabirleri var. Artık ünlülerin sırf uçağa binmek için özel kıyafetler alıp, ünlü modacılarla anlaştığını falan düşünüyorum. Bunun kaynağı sanırım havaalanı dışında onları günlük hayatta görmenin zor olması. Bizim ünlüler gibi dışarda yemek yerken, bardan çıkarken, yürüyüş yaparken falan yakalanmıyorlar. Düşündüm de neden yakalanmıyorlar gerçekten? Demek ki önlemler sıkı diyorum ve sözü daha fazla uzatmadan esas konuya geçiyorum.

Gong Yoo, "Yoo & I" etkinliği için Japonya'ya giderken Incheon Uluslararası Havaalanında kameralara yakalanmış. Üzerinde ona çok yakışan uzun siyah bir ceket, şapka ve gözlük varmış. Tabi ki bu görüntüsüyle havaalanı modası altüst ederek büyük beğeni kazanmış.

Fotograf Kaynağı: soompi

4 yorum:

La Fea dedi ki...

Bu yazı benim blogdan önce çıkarsa arkadaşlığımızı yeniden gözden geçirmek isterim :)) Şaka, şaka. Ben gördüm ki bunu kaç gün önce. Soompi çok yavaş. Kınıyorum onları, kın kın :D Haber için tenks kızlar :)

Oh Yoon Joo dedi ki...

Acan olcak garanti bir sonraki filmde bu ne yhaa

Nerede o güzel yüzü, nerede o omuzlar, nerede o gülüş peeeh

Astrea dedi ki...

@La Fea
ahaha senden daha iyi takipçi bulamazlar valla bence soompi seni Gong Yoo haberleri için özel olarak kadroya almalı :D

@OhYoon Joo
Zannımca gazetecilerden saklanmaya çalışmış, şapka gözlük ne bulduysa takmış ama o boy o pos o endam ile kafasına kese kağıdı geçirse gene tanınır anacım :D

sebilay dedi ki...

ahh ahh onun her hali harika ne giyse yakışır :D

Yorum Gönder