Subscribe:

16 Aralık 2011

EunHae 'Oppa Has Arrived' ile Music Bank'te Çıkış Yaptı


Super Junior'dan Eunhyuk ve Donghae, diğer bir deyişle EunHae, kısa zaman önce SS4 konserlerinde "Oppa Has Arrived" (aka Oppa Has Risen/Oppa Oppa) adlı şarkılarını söylemiş ve seyircilerden olumlu tepkiler almışlardı. Kısa zaman önce de parça ile çıkış yapacakları duyuruldu. Çıkış tarihi bugün, adres Music Bank olacaktı ve ikili canlı performanslarıyla hayranlarıyla buluştu. Hayranlar performansı o kadar heyecanla bekledi ki Super Junior Donghae & Eunhyuk twitterda dünya çapında Trending Topic oldu.


Şarkının single'ı First Love adlı bir balladla beraber bugün itibariyle satışa sunuldu. Ayrıca videosu da yayınlandı, şuradan izleyebilirsiniz.

Şarkı disko ritmleriyle süslü ve eğlenceli sözlere sahip. Bugünkü performansı aşağıdan izleyebilirsiniz.
Not:Büyük bir EunHae fanı olarak inanılmaz mutluyum ve heyecanlıyım da, çaktırmıyorum.



Performans öncesinde bekleme odasında EunHae'nin grup arkadaşları ve programın bugünkü sunucularından Shindong ile röportajlarını izlemek için aşağıdaki videoya göz atın.



2. Not: Teknik aksaklıkları atlatmamda yardımcı olan OhYoonJoo'ya teşekkürler.

Eunhae ile ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz, bizden ayrılmayın.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bayram şekeri gibiydi ikiside (: Oppa oppa diye inlettiler dünyayı :P

Şucu diyen dillerini yiring ben bu iki zıpırın hihi

tarih84 dedi ki...

twitterda oppa kelimesini görünce tıkladım ve bu parça ile karşılaştım parçadan çok oppa kelimesinin dünya listesine girmesi beni pek duygulandırdı super junior hayranı değilim iyi parça üreten herkesi severim. ama güney kore semalarında dünyaya duyrulan sese pek seviniyor gururlanıyorum. şarkının tek kelimesini anlamasam da beni içine çekiyor günlerdir dinliyorum

Aicha! dedi ki...

İlk kez dinliyorum Kıyafetleri, dansları, şarkıyı hepsini çok sevdim :) En çok da Donghae'nin gülüşü ^.^ Şirin ötesiler ya. Kedi canınızı sizin!

Yorum Gönder