Subscribe:

9 Aralık 2011

Babasına Bak Oğlunu Al: Cha Seung Won


Biz kendimizi Cha Seung Won'un iki çocuk babası olmasına zar zor alıştırmışken, oğlunun 20'li yaşlarda olduğu ve babası kadar yakışıklı olduğu haberi geldi.
8 Aralıkta MBC Kanalının  ‘Joo Byung Jin Talk Concert’ programının konuğu Cha Seung Woo oldu ve söz çocuklarından açıldı. Daha önce kızı ile birlikte bir yarışmaya katıldığı öğrenilen Cha, bu haberin büyük bir şey olmadığını ve bunu yapan tek babanın o olmadığı söyledi.


Karısı ile uzun zaman önce evlendiğini ve karısıyla yaşadığı sürenin ailesiyle yaşadığı süreden uzun olduğundan bahseden Cha, ekrana oğlu Noah'ın resmi gelince oğlunun iyi göründüğünü söyledi.

Kaynak: kpopfever -> Source: Newsen via Nate

12 yorum:

tarih84 dedi ki...

buna benzer bir haber daha öncesinde de okumuştum sanırım oğlunu korede ön plana çıkarmaya çalışıyorlar ya da adamın ön planda oluşu oğluna yansıyor. adam evli kaçamak aşk meşk yazamayınca babasının ününü magazinde oğlunun haberleri ile reytinge dönüştürmeye çabalıyorlar. oğlu annesine benziyor, bu adam eşi ile hala evli ya brawooo diyorum aile hayatını açıkçası merak ediyorum.

Nomuyeppuda dedi ki...

o_O şok oldum.Evliymiş bide çocukları var :/ vaybee :)) Oğluda yakışıklıymış :)

Oh Yoon Joo dedi ki...

Derin nefes alma salonu neredeydi pardon? Sayın editörler neler oluyor ?

MakinoSev dedi ki...

Oğlu daha yakışıklıymış neyse ki :D Tersi olunca bana bir inme geliyor çünkü :D

Astrea dedi ki...

@tarih
Kızı ile çok ilgiliymiş, çok iyi bir baba olduğu kesin karısı ile ilgili bir haber yok ama ünlü olup bu kadar yıl evli kaldığına göre seviyor demekki diyorum :D Maşallah diyelim haha

@nomu
Yaa yaa çoluk çocuk sahibi Dok Go Jin'miz^^ ben iki çocuğu olduğu biliyordum da oğlunun bu kadar büyük olduğunu bilmiyodum:)

@Oh Yoon joo
Ahaha buyrun efendim sizi şöyle kenara dinlenmeye bir nefes almaya alalım:P

Astrea dedi ki...

@Makinosev
ahaha orası öyle ama bence hala Cha Seung daha yakışıklı görünüyor, karizmatik oluşundan mıdır nedir :D

Adsız dedi ki...

musaadenizle bir oha diyebilir miyim? :P ben cocuklarini ufak zannediyordum, 20li yaslarda ne dimek yahu?? bu adam daha 40 yeni olmustur, ne zaman evlenip ne zaman cocuk yapmis?? vay canina!!!

Astrea dedi ki...

@hikaruivy
Ah ah sorma içime oturdu resmen haber, "babam yaşında adam" tabiri gerçek oldu benim için^^
Erken evlenmiştir diye kendimi kandırayım ama gerçi kendi de demiş karımla geçirdiğim yıl ailemle geçirdiğimden fazla diye demekki erkenden baba ocağından uçmuş:)

sebilay dedi ki...

vay bee ağzımı kapatmakta zorlandım :D zaten yaşını ve uzun yıllar evli olduğunu duyunca şok olmuştum şimdi birde bu ne diyelim helal olsun maşallah.dizide dediği gibi kippoo(yanlış hatırlamıyorsam :) ) başkalarına örnek olur belki.

Adsız dedi ki...

89 yılında evlenmıs aynı yıl oglu olmus kızı 2003 dogumlu keske daha erken dogsaydım bee tabı bıde korede dogmak var:)

Adsız dedi ki...

babasını kaçırdık olunu bulsam bari :((

Unknown dedi ki...

hala evlimiler acaba bilgisi olan varmı. gerçekten alkışlanacak bişey ssen onca sahne çek ama yinede evli ol çok ilginç. karısı hiçmi kıskanmıyo yıllardır ben bayılırdım galiba dayanamazdım çattlardım ortadan. pes :D

Yorum Gönder