Subscribe:

25 Haziran 2012

Sungmin ve Kangin'in Teaser Fotoğrafları Geldi Hanım


Kabul kabul başlığım çok iğrenç ama o başlıktan sonra bu güzellik kızgın kumlardan serin sulara etkisi yaratmadı mı sizde? İtiraf ediyorum sırf bu etkiyi yaratmak için öyle bir başlık yazdım yoksa artık aynı başlıkları yazmaya utandığımdan falan değil, bilin yani:P
Efenim kişisel bloga çevirdim burayı kusura bakmayın ama kuru kuru haber yazamıyorum anacım  ne öle ana haber bültenimi sunuyoruz burada değil mi ama?
Bugün de fotoğraf bekleme heyecanını yaşayım efenim bir sabah 5.00'lere kadar bekleyeyim dedim ama SM bana kıyamamış (ha?) fotoğrafları erkenden göndereyim demiş. Ah canlarım yaa yarın da böle yapın tamam mı, beni heyecandan öldürmeden gönderin.
Gereksiz yere uzadıkça uzayan yazının asıl amacı Sungmin'in şu dünyalar güzeli fotoğrafını paylaşmaktı. Bir de Kangin var tabi de ben Sungmin'de takıldım yaa, tamam Kangin'cim 2 yıldır askerdeydin görüşemiyoruz falan ama senin bahsızlığın Sungmin'in güzel olması yapcak bişi yok:)


Bu arada ikişer ikişer gelen fotoğrafların adları var. Bunlar "Güzel ve Çirkin" miş. Kangin, 2 yıldan sonra çirkin yaptılar yaa ne diyeyim:P
Diğerlerini merak ederseniz:
Yesung ve Shindong " Sıcak ve Soğuk" , 
Eunhyuk ve Donghae "Romeo ve Julliet" (Donghae'nin o ağızlara dolanan duvağı da bu yüzden)
Leeteuk ve Ryeowook "Aydınlık ve Karanlık" 
Yeni fotoğrafları da çok beğendiğimi söylemeliyim ben bu teaserların tarzını çok sevdim bir kere böyle fotoğraflara bayılırdım. Bizimkileri bu fotoğrafların içinde görünce daha bir sevdim:) İçlerinden tabiki daha az beğendiklerim oldu ama genel anlamda sevdim diyebilirim;)
Bu sefer uzun bir yazı oldu yarın ki fotoğraflarda görüşmek üzere^^ (İçimden bir ses yarınki yazı daha uzun olacak diyor)


1 yorum:

Adsız dedi ki...

Gercekten cok guzel olmus! Yani gozlerimi alamadım. Demek romeo&juliet oldukları içindi o duvak! Bu sm de ne acayip siwon'a ne yapıcaklar asıl merakla beklediğim bu

Yorum Gönder