Subscribe:

15 Haziran 2012

Super Junior 6. Albüm Dedikoduları



Super Junior'ın bu yaz 6. albüm ile döneceği açıklanmıştı, dünden beri de hayranlar arasında albümle ilgili çeşitli dedikodular dönüyor.

Super Junior Mr. Simple adlı 5. albümünü geçen yıl Ağustosta çıkarmıştı. Grup albüm tanıtımının ardından 6 ay kadar bir süre boyunca Super Show 4 kapsamında pek çok ülke gezdi ve sanırım koca yıl diğer tüm kpop gruplarının verdiği toplam konseri tek başına verdi.

Bir yıllık albüm arasının ardından da 6. albüm geliyor. Albümün çıkması belki gecikebilirdi çünkü Suju Bonamana ve Mr. Simple arasında 1,5 yıl kadar bir ara vermişti. Ancak Kangin'in askerden dönüşü ve Leeteuk'un askere gidecek olması süreci hızlandırmış olabilir, her halükarda üç ayda bir albüm çıkaran gruplardan değiller ve Suju genelde en az 15 şarkılık dolu dolu albümler çıkardığı için içimiz rahat.

Gelelim dedikodulara. Bu paragrafta yazacaklarım resmi bilgiler değildir ve hayran hesaplarından ulaşılan bilgilerdir, baştan belirteyim. Söylenene göre çıkış parçasının klibi bugün çekilecekmiş. 3 Temmuzda dönüş resmen duyurulurken, 8 Temmuzda comeback parçası yayınlanacakmış. Sonunda 12 Temmuzda grup M!Countdown'da dönüşünü gerçekleştirecekmiş. Gelişmeleri bildirmeye devam edeceğiz.


0 yorum:

Yorum Gönder