Subscribe:

3 Temmuz 2012

Super Junior “Sexy, Free & Single” Klibi ve Rekor İzlenme Sayısı



Sonunda günlerdir beklediğimiz MV'miz bu sabah itibariyle çıktı. Tamam güzel olacağını biliyoduk ama bu kadar güzel olacağını da tahmin etmemiştik:) Öyle bir klip olmuş ki izle izle bıkmıyorsun, zaten her izleyişte yeni bir ayrıntı fark ediyorsun. Biz klibin heyecanından olsa gerek çıkar çıkmaz yazamadık. Tamam kabul, yazmak yerine 45565. kere dinlemeyi falan tercih ettik, kusura bakmayın^^
Bir de üstüne basın toplantısı görüntüleri de eklenince değmeyin keyfimize:) Elf'in bu güzel gününde, Elf olmasalar bile sevinçlerine ortak olanlara teşekkür ederiz.

Videomuzu izleyip postumuza devam edelim:


Video ilk çıktığı anı kaçırdım 2-3 saat sonra gördüm ki o zaman 500.000 civarında izlenme sayısına sahipti. Yarım saat sonra izlenme oranındaki artışa bakmak için sayfayı yenilediğimde 600.000 olmuştu. O zaman şaşırmıştım ama şimdiki oranı görünce daha çok şaşırdım. 12 saat içinde 1.000.000 izleyiciye ulaşmış bile. Üstelik bu sadece SM'nin kendi Youtube kanalında ki bir de kendi kanalına yükleyenler var, hepsi birleşince 1.500.000 gibi bir rakam ediyor ki, bu dünyaca ünlü şarkıcıların 1-2 günde elde edebildikleri bir rakam:)




Bir diğer ilginç haber ise son zamanlarda UEFA Euro 2012 haberleri ile dünyada ünlenen bir Polonya kanalının Super Junior'ın yeni albümü, klibi ve basın toplantısını haber yapması oldu. Bu haberi dinlemek isteyenleri buraya alabiliriz. 


Şimdilik haberler  bu kadar yeni gelişmelerde görüşmek üzere diyerek bir haber spikeri edasıyla postu bitiriyorum:)


Kaynak: allkpop

2 yorum:

Marissa dedi ki...

Normalde SS501 ve CN Blue dışında pek grupları bilmem ve dinlemem ama bu şarkılarını sevdim. :)

Adsız dedi ki...

Vuah! Süper! Hak ediyorlar, kesinlikle hak ediyorlar. ;)))) Ellerinize sağlık sayın uzaktan bildirenler. :D

Yorum Gönder