Subscribe:

8 Şubat 2012

Akanishi Jin ve Kuroki Meisa Evleniyor!


Flaş haber diye buna denir işte. Jpop'un sevilen isimlerinden şarkıcı ve oyuncu Akanishi Jin, ünlü oyuncu Kuroki Meisa ile evleniyor. Dahası Kuroki iki aylık hamile!

Sports Nippon gazetesinin haberine göre Kuroki hamileliğinin ikinci ayında ve ikili evlilik kararlarını ajanslarına bildirmiş. Ancak henüz resmi bir açıklama yapılmamış.

Aynı gazete daha önce ikilinin buluştuğu haberini yapmış, ikilinin ajansları da bunun arkadaşça bir buluşma olduğunu belirtmişti.

Gelişmeleri merakla bekliyoruz ama uzun zamandır duyduğumuz en şaşırtıcı haber olduğunu da kabul etmek gerek.

Kaynak:Tokyohive

Son Haber: Çift 2 Şubatta evlenmiş.

15 yorum:

kucukrukiye dedi ki...

oha taş gibi hatunu kapmış bizim bakanishi

tarih84 dedi ki...

arkadaşça bir buluşmadan 2 aylık bebek ve ardından evlilik:)) süpper kılıf gel Jung Woom biz de arkadaşça takılalım mayısa da düğün yapalım:)

Berre dedi ki...

Hamile hamile mi roller coaster'a bindi bu kiz, bu ne sorumsuzluk :P

Ciddi mi bu ya? Iyi, ne guzel, Akanishi'yi bildim bileli evlenmek istediginden baba olmak istediginden bahseder durur. Sevinirim gercek olursa :)

Helin dedi ki...

Başlığı okuduğumda verdiğim tepkiyi az çok tahmin edebilirsin Sushi-chan. Derin bir "hiiiii" demek isterdim ama öküz olduğum için derin bir "hooooo" dedim.
Öhm neyse bu haber beni çok yaraladı. Öyle böyle değil. Hayır tamam evlenin ama hamile filan ne kaa ayıp hsjdfgad şaka şaka kıskançlığım tuttu.
Bakanishi ne zaman dönmüş emerikalardan da fırsat bulmuş cık cık cık. Çok teesüf ettim.

kimbapsushi dedi ki...

@baakasensei
valla kızımız güzel de üzüldüm ben baka ile evlenmesine, iki güne boynuzu yer gibi pis hislere gark oluyorum:D

@tarih84
bence de biz de bu yöntemi denemeliyiz, madem arkadaşça!

@Berre
Resmi açıklama yok ama gazetenin bu kadarını sallayacağını sanmam. Jin baba olmak istiyor evet ama o alemci hallerinden aile babasına geçişi nasıl yapacak, orası meçhul:D

kimbapsushi dedi ki...

@Helin
Gerçekten de muhtemel tepkin resmen gözümün önünde canlandı. Ya zaten kız hamile olmasa bizim gecelerin adamı evlenir miydi allasen? Bakanishi bu tür eylemlere her daim imkan bulur bence:D

Helin dedi ki...

Çocuk vicdan sahibi en azından ya ne çamur atıyon, erkektir yapar *klasik türk kadını repliği* kızı ortada bırakmamış en azından, yalan mı? :D
Yamapi'yi de kendine benzetti ama baaka! Ya da Yamapi mi onu kendine benzetti? Bu konu hala gizemini koruyor.

Suspusningi dedi ki...

Ben sevindim, jpop'un iki hovardası evleniyor. Umarım ayrılmaz ömür boyu beraber olurlar. Bir rakibim daha elenmiş oldu ahaha. Gerçekten Bakanishi'nin dejenere halleri hiç hoşuma gitmiyordu, diğeri de aynı b*kun laciverti.

La Fea dedi ki...

Sahalarda Kpop camiasında görmek istemediğimiz hareketler bunlar. umarım ne Japon ne de Koreli meslektaşlarına örnek olmaz bu davranış. Gerek yok... Hangi arada olduysa o bebekte maşşşallah yani :)

tarih84 dedi ki...

şimdi şoklardayım adam kim merak edip nette bakayım dedim ve bu pozu görünce durdum bir adım geri adamın vakti gelmiş kızlar bencede evlenmeli:http://www.oneasianworld.com/2009/10/kat-tuns-jin-akanishi-gets-naked-literally-for-anan-magazine/

kimbapsushi dedi ki...

@Helin
Hahah harbiden de, bence o ikisi beraber o hale geldiler e çocukluktan beri ayrılmıyorlar sonuçta. İkisinin de doğasında var gibi, bilemedim:D

@suspusningi
Kuroki'nin elenmesi iyi oldu harbiden de, yolumuz biraz daha açıldı asdadsd

@La Fea
Sevmediğim adamlar güzel hatunlarla evlenebilir ama bize kontenjan açılıyor. Şimdi Im Soo cadısı biriyle (Gong Yoo haricinde) evlense sevinmez misin?

kimbapsushi dedi ki...

@Tarih84
Vakti gelmiş deme ama bu Anan'a cıbıl poz vermeyen kalmadı Japonya'da, yoksa hepsi evlenir mazallah:D

Fatma dedi ki...

Belliydi böyle olacağı :)

sebilay dedi ki...

pekii yamapi kimle evleniyor ??? akanishinin o anadan üryan resimleri de ne (öğğğğkk) bu kadar cesaret çok fazla canım

Renkli Rüyalar Oteli dedi ki...

Haaaa! Evlenmek? Akanishi? Alakasız bir şey bu ya.Yok yok hiç yakışmadı! Hemen yokedin bu haberii! :D

Yorum Gönder