Subscribe:

31 Mayıs 2012

"Big" Afiş ve Posterlerini Yayınladı.


İzleyiciyle buluşmasına bir hafta kala "Big" dizisi tanıtım poster ve afişlerini yayınladı. Ağız sulandıran oyuncu kadrosu ve altın kalem senaristleriyle "Big"'in bu sezonun en bomba yapımı olacağından şüphemiz yok.

 Unutma gafletinde bulunanlara hatırlatalım başrollerini Gong Yoo,Seo Yoong Jae ve Miss A'den Suzy'nin paylaştığı dizi Hong Sisters tarafından yazılıyor ve 30 Yaşındaki bir adamla 18 yaşındaki bir  gencin ruhlarının yer değiştirmesini anlatıyor.



Kaynak:Soompi

Jang Geun Seuk Çok Çalışıyor Çook!



Hallyu Star Jang Geun Seuk Asyayı tavaf ederken dinlenme nedir bilemeden çalışıyor.
 Dizisi "Love Rain"'in düşük reyting alması Jang Geun Suk'un Asya'daki popüleritesini etkilememiş gibi gözüküyor. Dizi çekimleri biter bitmez  Asya turnesine çıkan Geun Seuk Çin yolundayken hayranlarıyla yukarıdaki fotoğrafını paylaştı.

Jang Geun Seuk fotoğrafını "Asya Prensi Çin uçuşunda bile çalışıyor" mesajıyla birlikte paylaştı.

EEEE Hallyu Star olmak kolay değil.Asya Prensi olmak ise hiç kolay değil. Çalış Geun Seuk Çalış!!

Dip Not: Asya Prensi ne dandik bir takma isimdir! Niye bu körelilere böle abidik gubidik isimler takarlar hiç anlamıyorum.

Kaynak:Soompi


IU Evinin Kadını Çocuklarının Anası Olmak İstiyor


 Çoğumuzun Dream High'dan tanıyıp sevdiği IU geçen gün katıldığı bir programda evlenince müziği bırakıp ailesiyle ilgilenmek istediğini söyledi.

 20 Yaşındaki şarkıcı "Erken evlenip kendimi aileme adamak istiyorum.Evlenince müziği de bırakacağım.Kocasını destekleyen bir eş olacağım" dedi

Sessiyle herkesi kendine hayran bırakan otoritelerden tam not alan IU'nun bu açıklamaları herkesi şaşırttı.

IU 20'li yaşlarını geride bıraktıkça evlilik heveside geçer mi? Siz ne dersiniz?

Kaynak:Soompi

Yoo Ah In ve Song Joong Ki Yeniden Bir Arada

Song Joong Ki & Yoo Ah In

Yaklaşık iki yıl önce hepimizin severek izlediği bir dizi vardı Sungkyunkwan Scandal adında, hatırlar mısınız? O diziyi şahsen bana sevdiren başrol çiftinden çok tarihi F4'un diğer ikilisiydi.

Song Joong Ki ve Yoo Ah In tarafından canlandırılan bu iki karakter çok sevildi, ayrı ayrı da, beraberken de. İkili kdrama tarihinin en sevimli bromance'ini izletmişti bize. Hatta iki erkek olmalarına karşın Drama ödüllerinde en iyi çift ödülü bile aldılar.



Şimdi ikili uzun zaman sonra bir reklam çekimi için tekrar bir araya gelmiş ve ortaya inanılmaz sevimli görüntüler çıkmış. Gelecek reklamı merakla, hasretle bekliyoruz ve sizi bu güzelim fotoğraflarla başbaşa bırakıyoruz. Yasal uyarı: Sonuna dek okuyunuz.








Kaynak:Dramabeans

29 Mayıs 2012

Gong Yoo'dan Oyuncu Arkadaşlarıyla İlgili Yorumlar


Bildiğiniz gibi Gong Yoo yıllar sonra (!) aramıza bir dizi ile dönüyor. Hal böle olunca dizi hakkında çıkan en küçük bir haberi bile atlamadan takiptedyiz. (bir adım gerindeyiz Gong bizden kork:P ) 
KBS 2TV'de 4 Haziran yayınlanmaya başlayacak olan "Big" dizisi için bugün Kore'de basın toplantısı yapılmış. Toplantının konsepti "En kötü kim giyinecek?" olmalı zira bu üçlünün her birinin birbirinden kötü giyinmesini kimse açıklayamaz. Neyse konumuzdan sapmadan mevzuya geçelim yoksa Gong Yoo'nun ceketi ve içine giydiği anlam veremediğim sarı şey hakkındaki düşüncelerimle burada bir destan yazabilirim.

Efendim Gong Yoo'ya sormuşlar (fıkra başlangıcı gibi oldu) oyuncu arkadaşlarınla çekimler nasıl gitti? Suzzy ile şimdiye kadar hiç çekim yapmadığını sonunda bir sahne çektiklerinin ve oldukça temiz oyunculuk sergilediği söylemiş.
Lee Min Jung ile ise daha önce bir reklam çekimi yaptıklarını ama o zaman pek konuşma fırsatı yakalayamadıklarından bahsedip bu çekimlerde daha çabuk kaynaştıklarını ve birlikte oynamanın rahat olduğunu söylemiş. 
Lee Min Jung ise Gong Yoo hakkında beklemediği şekilde komik ve eğlenceli olduğunu söylemiş. Daha önce onun çok düzenli, titiz bir imaj çizdiğini ve OKB olabileceğini düşündüğünü ama gerçekte çok dağınık olduğunu söylemiş.. (Obsesif Kompulsif Bozukluk'tan bahsediyor ama fazla abartmış, temizlik hastası falan demek istemiş sanırım.)

4 Haziran gelince biz de göreceğiz bakalım birlikte rahat mı oynuyorsunuz, temiz bir oyunculuk mu sergilemiş... böle konuşması kolay hanımlar beyler:P

Kaynak: allkpop (Osen)


25 Mayıs 2012

Asker Rain'den Haber Var^^


Başlığımızın olabildiğince çirkinliğine karşı şu fotoğrafın şirinliğine bakar mısınız? Eee nasıl olsa fotoğraf güzel haberin başlığı çirkin olsa da fotoğraf kurtarır diye düşündüm:)
Dün Rainly Entertainmenrt'in twitter resmi hesabından, Rain'den hayranlarına süpriz var başlığında bu fotoğraf yayınlanmış.
Hayranlar, "Rain askerde çok gençleşmiş." , "Askerlik insanları daha mı tatlı yapıyor?" gibi yorumlar yapmışlar.
Biz de bu yorumlara katılıyoruz ve "Rain, oğlum bu kadar sevimli olma seni daha çok özlüyoruz, yazık bize" diyoruz:D

Kaynak:allkpop

18 Mayıs 2012

BIGBANG Tokyo Dome'da Sahne Alacak ve Yeni Albüm Çıkaracak

Super Junior'ın Super Show 4 kapsamında iki gün Tokyo Dome'da konser vermesinin ardından, bu kez de Bigbang cephesinden Tokyo Dome konseri haberi geldi. Konser 4 Aralıkta gerçekleşecek ve grubun Japonya turunun son ayağı olacak. Tokyo Dome Japonya'nın en büyük konser alanı olmanın yanı sıra, pek çok efsaneyi ağırlamış bir sahne olduğundan önem arz ediyor.

Grup aynı zamanda Japonya turunun da şerefine çok yakında 'yeni' bir albüm yayınlayacak. Aslında albümün adı "ALIVE - MONSTER EDITION" ve tamamen yeni diyemeyiz. Grubun son mini albümü "Alive"daki şarkılar haricinde ne yazık ki albümde sadece üç tane daha yeni şarkı olacak. Şarkıların isimleri "MONSTER", "Still Alive" ve "Bingle Bingle" olacak. Albüm toplamda 12 şarkı içerecekmiş.

Kaynak:Tokyohive

16 Mayıs 2012

Kore-Çin-Japonya Ortak Yapımı "Stranger 6" Dizisi 30 Mayıs'ta Kore'de Yayınlanacak

Korean-Chinese-Japanese Collab Drama "Stranger 6" to Begin Airing in Korea on May 30

Kore-Çin-Japonya ortak yapımı olan, çekimleri uzun süren ve maliyetli bir proje Strangers 6 dizisi sonunda Kore'de Channel A'da yayınlanmaya başlayacak. Stage Factory'nün CEO'su dizinin yurtiçinde ve yurt dışında büyük ses getirdiğini ve ilgi topladığını belirtmiş.
Adından da anlaşıldığı gibi dizimiz Kore-Çin-Japonya üyelerinden oluşan bir ajan topluluğunun gizli görevlerini anlatan aksiyonu heyecanı bol bir dizi. Daha önce Japonya'da Fuji TV ve  WOWOW TV'de yayınlanmış.


Kore ajanlarını Oh Ji Ho ve Kim Hyo Jin, Japon ajanlarını Toshiaki Karasawa ve Kikawada Masaya ve Çin ajanlarını Bowie Lam ve Xuan Liu oynuyor.
Dizi hakkında daha çok bilgi almak istiyorsanız ve bir bakalım nasıl bir şey diyorsanız, teaser'ını izleyebilirsiniz:


Kaynak:soompi

13 Mayıs 2012

Kim Bum Japonca Albüm Çıkarıyor!

Kim Bum to Release Japanese Album in June

Uzun zamandır şaşırdığım haber çıkmadı diye düşünürken bu habere rastladım. Kim Bum'da şarkı-oyuncular kervanına katılacak bir albüm çıkaracakmış. Üstelik bu ilk çalışması değilmiş 2009 yılında Japonya'da bir single çıkarmış. Bu sefer şirketi King Kong Entertainment, 8 parçadan oluşan tam bir albüm çıkarmayı planlıyormuş. Şimdilerde kayıtları devam eden şarkı Haziranda Japonya'da yayımlanacak. 
Kim Bum daha önce Boys Over Flovers'ın OST'sinde yer alan "I'm Going to Meet You Now" adlı şarkıyı söylemiş.
Şimdiler de "Miracle" adlı filmin çekimleriyle meşgul olan oyuncunun albümünü merakla bekliyoruz. (şahsen ben baya merak ettim) 

Kaynak:soompi

JYJ Jaejong'un Yeni Dizisi "Time Slip Dr. Jin" İçin Geri Sayım Başladı


JYJ üyesi Jaejong'un 26 Mayıs'ta MBC ekranlarında olacak ilk tarihi dizisi ‘Time Slip Dr. Jin’ için teaser yayınlandı. 
Ünlü yıldızın ekrana dönüş projesi olduğu için halk bu diziyi merakla bekliyor. Jaejong bu dizide yetenekli bir savaşçı olan Kim Kyung Tak karakterini canlandıracak. İlk defa tarihi dizide yer alan oyuncu yetenekleriyle de şimdiden övgü almış. Aksiyon sahneleri ve klasik Korece konuşmak için yoğun çaba gösteren yıldız çabasının karşılığını görmüş olmalı.
Dizinin yapımcıları Jaejong'un ilk kez tarihi bir dizide yer almasına karşın hareketlere ve tarza çok çabuk uyum sağladığını görünce şaşırdıklarını bildirmişler. Güçlü ve erkeksi karakteri canlandırmak için çok çaba sarf ettiğini ve izleyicilerin ondan etkileyeceğini söylemişler.
Teaser görüntülerini izleyelim bakalım etkilenecek miyiz? :D


Kaynak: allkpop

8 Mayıs 2012

Hello Venüs, İlk Klipleriyle Görücüye Çıktı^^


Pledis Entertainment'in yeni kız grubu Hello Venüs, adlarına yakışır bir albümle çıkış yaptılar. 6 üyeden oluşan grubun çıkış parçaları "Venüs" için bir klip yayınlandı bile^^
Yooara, Yoonjo, Lime, Alice, Yooyoung ve Nara olamak üzere 6 kişiden oluşan grubun ilk şarkılarını hep birlikte dinleyelim:



Klibi izledikten sonra grup hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Kaynak:allkpop

Şahsen şarkı hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim. Yani ne çok beğendim ne de  beğenmedim, ikisinin ortası diyelim:) Ama klipte kullanılan renkleri çok sevdim:) Nil yeşili saçlı olan kızı sevdim bir de adı Lime, grubun rapperıymış. Sarı saçlı olan Alice, diğerlerini bilmiyorum zamanla öğreniriz. (Grupta değişik saçlı olmanın faydaları bu olsa gerek:P) Bir de NU'EST'i gördüm klipte:) Aklıma gelmişti artık adet oldu şirketlerin yeni gruplarını birbirlerinin kliplerinde oynatması:D

6 Mayıs 2012

Bigbang MTV Italy Trl Awards'da "Best Fan" Ödülünü Kazandı


VIP boş durmadı ve oylarıyla sevdikleri grubu destekledi ve Bigbang bu ödül töreninden de eli boş dönmedi.

Bu gece İtalya'da düzenlenen ödül töreninde Bigbang En İyi Hayran (Best Fan) kategorisinde aday olmuştu ve Kpop hayranları bir kez daha isteklerini ve sevgilerini yılmadan oylayarak gösterdiler. Sonuç olarak Bigbang ödülü kucakladı.

Ödül açıklandıktan sonra Taeyang tweetleri ile mutluluğunu dile getirdi. İlk tweetinde o anın heyecanıyla "Kazandık!" yazarken, sonra hayranlarına teşekkür eden bir tweet atmayı ihmal etmedi.

Aynı kategoride gençler tarafından sevilen grup One Direction'ın yanı sıra Avril Lavigne, Alessandro Amoroso, Emma gibi isimler de vardı.

Tebrikler Bigbang:) Zafer videosu aşağıda.




Kaynak:Allkpop

5 Mayıs 2012

JYJ'den Jaejong'un Kız Kardeşi Albüm Çıkarmaya Hazırlanıyor


Jaejong'un kız kardeşi abimden neyim eksik demiş ve albüm hazırlıklarına girişmiş. (Neyin mi eksik? Hımm bir düşünelim ovv çokmuş eksik olmayanları saysak daha iyi olur sanırım:P Çok kötü gördüm kendimi:P Kendimi kınayıp habere devam ediyorum. )
Bu albüm işi yüzünden endişeli olan Jaejong'un biyolojik annesi twitterdan düşüncelerini dile getirmiş.(neden biyolojik diye vurgulamışlar haberde bilmiyorum. Yoksa evlatlık durumları falan mı var? Bilen yorum bırakırsa müteşekkir olurum) Yapımcıların  kızının maknae olmaya çok uygun olduğunu söylediklerini ama tecrübesiz olduğu için endişelendiğini söylemiş. (arkasında koskoca Jaejong var teyzecim sen hiç dert etme:P) Bu arada maknae dediklerine göre bir grupta yer alacak.
Kaynak: allkpop

4 Mayıs 2012

TVXQ Yunho'nun Çocukluk Hayali Neymiş?


MBC'nin ünlü tartışma programı (hem kelime anlamı olarak ünlü hem de ünlülerin katıldığı bir tartışma programı olduğu için ünlü dedim. Burada bir edebiyat sanatı var ama neydi? ) bu hafta SM Entertainment'ten konuklarını ağırladı.
TVXQ’dan Yunho ve Changmin, Super Junior‘dan Eunhyuk ve Leeteuk, Girls’ Generation‘dan Seohyun ve Tiffany'nin konuk olduğu programa önce kendini tanıtma merasimi ile başladılar. (gerek varmış gibi^^) Bu haberde sadece Yunho'dan bahsedeceğimiz için onun "Ben  TVXQ'nun karizması, U-Know Yunho" diye kendini tanıttığını söylemeden duramayacağım. (Haksız sayılmazsın Yunho'cum)
Ünlülere çocukluk hayalleri sorulduğunda Yunho, "Benim çocukluk hayalim savcı olmaktı. Sanırım akrabalarımdan biri avukat olduğu için bunu düşündüm. Şarkıcılığa adım attığımda ailemin karşı çıkmasının nedeni buydu." dedi.
Eunhyuk ve Leeteuk bu itirafa "Senin kariyerinin savcılık olduğunu düşünmüyorum." diye yorumda bulundular. (Şahsen ben de düşünmüyorum ama olsaydı iyi bir savcı olacağı kesindi, diye bir övgüler bir iltifatlar edeyim:D )

Kaynak:allkpop

1 Mayıs 2012

SNSD'nin Yeni Alt Grubu TaeTiSeo "Twinkle" için Klip Yayımladı


Uzun süredir isimleriyle olsun üyeleriyle olsun çokça tartışılan Girls Generation'un alt grubu olan TaeTiSeo albümlerini çıkardılar ve albümle aynı adı taşıyan Twinkle şarkısına klip bile geldi. Grup Taeyeon, Tiffany ve Seohyun olmak üzere üç kişiden oluşuyor ve grubun ismi de üyelerin ilk isimlerinin birleşiminden oluşuyor.
Bu blogta pek bahsetmedik ama "Nedir bu tartışmalar?" derseniz. İlk başta alt grubun isminin neden bu kadar karışık ve anlamsız seçildiği oldu. İkinci tartışma ise neden bu üç üye seçildi gibi sorular hayranların aklını karıştırdı.
SM'den bunlara hemen bir cevap geldi, bu grubun kalıcı olmadığını ve her seferinde farklı üyelerle yeni alt grupların çıkacağını ve isimleri de üyelere göre değişeceğini açıkladı. Bu açıklamadan sonra isim ve üyeler mantıklı geldi ve hayranlar şarkıyı beklerken bir yandan da yeni alt grupta kimlerin olacağını konuşmaya başladılar.

Bu gelişmeleri özet geçtikten sonra gelelim "Twinkle"nin klibine, 70/80'li yılların esintilerini taşıyan şarkıya nasıl bir klip gelmiş hep birlikte izleyelim:



Kaynak:allkpop