Subscribe:

30 Mart 2012

Se7en ve Park Han Byul Birlikteliklerinin 10.Yılını Kutladı


Se7en ve Park Han Byul geçtiğimiz gün birlikteliklerinin 10. yılını kutladı. Kutlamayı Seoul'de bir restaurantta yapan ikili sade bir kutlamayı tercih etti. Aşk kuşlarına sadece en yakın arkadaşlarından oluşan on kişilik bir grup eşlik etti. Çiftin ünlüler dünyasından kimseyi çağırmamış olması dikkat çekti.
Se7en ve Park Hyun Byul lisede çıkmaya başlamışlar ilişkilerini 2009'a kadar sır gibi saklamışlardı. Liseden sonra aynı ajansa yazılan ikili sonra ajanslarını ayırsalarda çift olarak kalmaya devam etmişlerdi. 2009'da ortaya çıkan bir polaroid fotoğraf ikilinin ilişkisini su yüzüne çıkarmıştı. Fotoğrafta çift yüzlerinde maskelerle poz veriyor ve fotoğrafın altında "Aşkımız 6.yılı kutlu olsun" yazıyordu. Fotoğraf ortaya çıktıktan sonra çift birlikte olduklarını açıklamıştı.
Ünlüler dünyasında 10 yılı devirmiş olmak büyük bir başarı. Çifte bir yastıkta kocasınlar diyoruz artık ne diyelim.

Kaynak:Soompi

29 Mart 2012

Hangi Japon İdolü Dans Hocanız Olsun İstersiniz?


Ünlü Japon şarkıcı Amuro Namie'nin ajansı internetten ücretsiz dans okulu açacağını duyurdu. Takipçilere Hangi ünlüyü dans hocası olarak istedikleri soruldu. 21 Mart'tan 28 Mart'a kadar süren anketin sonuçları ise şöyle
01. Arashi – 6173 oy
02. EXILE – 4184 oy
03. Amuro Namie – 2469 oy
04. AKB48 – 812 oy
05. Perfume – 807 oy
06. SMAP – 482 oy
07. Hey! Say! JUMP – 371 oy
08. AAA – 348 oy
09. KAT-TUN – 333 oy
10. Yamashita Tomohisa – 307 oy
Arashiyi dans hocası olarak tutacaklarsa taytımızı kaptığımız gibi Japonya'ya gidelim derim ben.
Kaynak:Tokyohive

SHINee'nin "Sherlock" ile İlk M!Countdown Galibiyeti ve Diğer Performanslar


29 Mart yani bugün yayınlanan M!Countdown yine şahane performanslara sahne oldu ve geçen hafta yeni albümüyle dönüşünü gerçekleştiren SHINee ilk galibiyetini aldı. Bu olay twitterda da yankı uyandırdı ve CountdownToSHINee, SHINee WON ve CONGRATSHINee gibi hashtagler dünya çapında bir numaraya oturmayı başardılar.

Tabi ki SHINee haricinde de bugün dolu dolu bir M!Countdown izledik. Shinhwa uzun zamandır beklenen dönüşünü gerçekleştirirken, CNBLUE da rock severleri coşturdu. SPICA arayı soğutmadan Painkiller ile dönüş gerçekleştirirken, Busker Busker günün çıkışı yapan ismi oldu.

Bunlar dışında K.Will, Tony & SMASH, Taw & Haha, LEDApple, NU'EST, BtoB, Nine Muses, Ailee, C-Real ve Noh Young Ho performans sergileyen isimler oldu.

Programdan bazı önemli anları aşağıdan izleyebilirsiniz. Tebrikler SHINee.

Öncelikle SHINee'nin kazanma anı.



SHINee "Sherlock" performansı



Shinhwa "Hurt" performansı



Shinhwa "Venus" performansı



CNBLUE "Still in Love" performansı



CNBLUE "Hey You" performansı



SPICA "Painkiller" performansı



Busker Busker "Cherry Blossom Ending" Performansı



Kaynak: Allkpop

28 Mart 2012

Shinhwa Çıkış Parçası "Venus"ın Videosunu Yayınladı


Shinhwa yazın kesinleşen çıkışını sonunda gerçekleştirdi ve 10. albümleri "The Return"ün satışa sunulmasının ardından beklenen video da geldi.

Shinhwa'yı tanımayanlar için kısa bir kaç bilgi verelim öncelikle. Shinhwa Kore'nin üye değişikliğine gitmeden en uzun süredir varlığını sürdüren pop grubu öncelikle. 1998 yılında çıkışını gerçekleştiren grup o dönem dişli rakipleri olmasına karşın müzik sahnesinde başarılı olmayı başarmıştır. Grup çıkışını SM Entertainment şirketinde yaptı ve beş yıl boyunca da şirketle başarıdan başarıya koştu. Eric daha geçenlerde bu yüzden SM'e teşekkür etmiştir. Sonra ayrıldılar ve başka şirketlerde solo albümler çıkardılar, bir yandan grup da dağılmadı. Son albümleri ise kendi plak şirketleri Shinhwa'dan çıktı, yani artık kendi kendilerinin patronu oldular.

Grubun en tanınan üyesi ise başarılı bir oyunculuk kariyeri de olan ve dizilerde rastlamış olmanız mümkün olan Eric Mun. Diğer üye isimleri şöyle Lee Min Woo, Kim Dong Wan, Shin Hye Sung, Jun Jin ve Andy Lee.

Venus videosuna dönersek, video vampir konseptli, şarkı enerjik ama yine de yorum sizin. Bakalım bizim eski topraklar sizden geçer not alacak mı?

SHINee'nin "Sherlock"ı Billboard Listesine Girdi


SHINee son mini albümü Sherlock ile Billboard listelerine girmeyi de başardı.

27 Martta Billboard yeni haftalık listelerini yayınladı. Yeni listede Sherlock Heatseekers Albums bölümünde 5. sırayı alırken, World Albums kısmında da 10. sırada yerini aldı.



Ne diyelim, tebrikler çocuklar!

Kaynak:Allkpop

L'arc En Ciel Madison Square Garden'da Sahne Aldı!


25 Mart tarihinde L'arc En Ciel New York'ta bulunan dünyaca ünlü Madison Square Garden'da sahne aldı ve böylelikle orada solo konser veren ilk Japon isim oldu.


Manhattan'da bulunan MSG dünyanın en ünlü arenası olarak bilinir ve orada sahne almak çoğu isim için onurdur. L'arc ilk başta başka bir salonda sahne alacaktı ancak 5000 bilet anında tükenince MSG'de karar kılındı. Performans öncesi lider Tetsuya şöyle konuştu "Bu tarihi sahneye çıkacak olmak bir ayrıcalık. İple çekiyoruz."

Özellikle animenin sayesinde Japon kültürü Amerika'da iyiden iyiye büyümeye ve etkili hale gelmeye başladı. Grubun vokalisti Hyde Amerikalı hayranların şarkı sözleri haricinde Japonca öğrenmeye başladıklarını belirtti.


En üstteki fotoğrafta gördüğümüz Cat Davis (27) de grubun hayranlarından biri, hatta dövmesini yaptıracak kadar çok seviyor. Laruku'yu izlemek için 2000 km yol gelmiş. Grup hakkında şunları söylüyor. "Onlar benim için The Beatles'dan hemen sonra geliyor. Şarkı sözlerini anlamasam da, şarkılarındaki his bana geçiyor."


Sadece bu açıklama bile anlatıyor aslında. Ben de bir Laruku sever olarak grubun başarısının artarak devam etmesini diliyorum çünkü sonuna kadar hak ediyorlar. Buyrunuz konserden kısa bir video.



Kaynak:Tokyohive

27 Mart 2012

Oguri Shun "Sadık Bir Koca Olacağım"


14 Martta evliler kervanına katılan Oguri Shun geçtiğimiz gün ilk kez basının karşısına çıktı. Çindeki film çekimlerinden dönen Shun havalanında bir gazeteci ordusuyla karşılaştı. Shun süpriz evliliği ardından hiçbir açıklama yapmamıştı. Mazeret olarak çekimlerinin yoğunluğunu öne süren aktör bütün açıklamarı eşi Yamada Yu'nun yapmasını istemişti. 14 Mart'ta Yamada Yu bir basın açıklaması yaparak evlilik belgelerini teslim ettiklerini basına duyurmuştu.
Evliliklerinin ardından gazetecilere ilk kez konuşan Oguri Shun evliliği ile ilgileri tebrikleri kabul etti. Gazetecilerin "Bu akşam kutlama yapacakmısınız?" sorusunu kızararak "Bilemiyorum" diye yanıtladı.Yamada Yu'nun basın açıklamasın da "Beni aldatacak olursa onu boğarım" demesi konusunda ne düşündüğü sorulunca eşine sadık ve güvenilir bir koca olacağını söyledi.
Son olarak fanlarına "Lütfen bana destek olmaya devam edin" mesajı veren Oguri Shun'un 28 Mart'ta ki yeni filminin galasında daha kapsamlı bir açıklama yapması bekleniyor.
Kaynak: tokyohive

Big Bang "Alive" Albümünün Japonca Versiyonunu Yayınladı


Big Bang 28 Mart itibariyle YG ve Avex şirketlerinin ortak çalışması olan YGEX etiketi altında Alive albümünü Japonya'da yayınladı.
Bu albüm Big Bang'in Japonya'daki 4. albümü oluyor ve Kore versiyonundan farklı olarak 3 ek şarkı içeriyor. Bunlar "Ego" ve "Feeling" adlı iki yeni Japonca şarkı ve "Haru Haru"nun Japonca versiyonunu. Bir de "Feeling" adlı parçanın  TV Aichi'nin yeni animesi  “Fight! Super Robot Lifeform Transformers: Prime“ın açılış parçası olarak kullanılacağı açıklandı.

Şimdi yeni parçalara kulak verelim:

Big Bang - Ego


Big Bang - Feeling


Big Bang - Haru Haru


Kaynak: allkpop


Şahsen "Feeling" i beğendim hatta, Big Bang'in Alive albümününden bir tek "Ain't no fun"u beğenmiştim bu da ikinci beğendiğim şarkı oldu:)
Astrea


GD "T.O.P'un Vücudunu Erotik Buluyorum"


G-Dragon katıldığı bir televizyon programında T.O.P'un vücudunu erotik bulduğunu söyledi. 27 Martta SBS'in "Strong Heart" yayınına katılan GD'nin bu açıklaması setteki herkeste şok etkisi yarattı.
GD olay yaratan açıklamasına şöyle devam etti. "T.O.P genelde kolay kolay soyunmaz. Hatta kendine özel soyunma odası var o derece hassastır bu konuda.O yüzden onu çıplak görünce şaşırıyorsunuz.Yurtdışındayken haliyle bizim yanımızda soyunmak zorunda kalıyor , o zamanlar vücudu erkek olmama rağmen bana bile güzel gözüküyor" Bunları söylerek izleyicileri iyice şaşırtan GD son cümlesiyle herkesi dumur etti.
"Geçen gün vücut çalışmış geldi "kaslarıma dokun bak" diyor. Yani Taeyang ve Daesung hergün vücut çalışır biri de gel kaslarıma dokun demedi"
GD'ın bu açıklamalarından sonra T.O.P'un farklı bir odada giyinmesine ben bile hak verdim bilemiyorum.
Kaynak: Soompi

26 Mart 2012

Akanishi Jin'in Japonya Turu Evliliği Yüzünden İptal Edildi



Johnny’s Entertainment Akanishi Jin'in Japonya turunu iptal ettiğini açıkladı. Bilmeyenler için Johnny's Entertainment Japonyanın en büyük Entertainment şirketlerinden biridir ve katı kurallarıyla ünlüdür. Johnny's e bağlı çalışan idollerin 30 yaşına kadar evlenmeleri ya da bir kadınla görüntülenmeleri yasaktır. Kurallara uymayan idollere katı yaptırımlar uygulanır.

Akanishi Jin'in Kuroki Meisa ile evlenmesinin ardından herkes Johnny's Entertainment'ın ne yapacağını merakla bekliyordu. Ve Johnny's beklenen tepkiyi verdi. Akanishi Jin'in bütün Japonya konserlerini iptal ettiklerini açıkladı. Şirket Jin'in "şirket politikasına ve toplum hayatına uygun olmayan davranışlar"ını sebep olarak gösterdi. Johnny's bununla da kalmadı ve iptal edilen 7 konserin tüm giderlerinin Akanishi Jin tarafından ödeneceğini söyledi. Jin'in ödeyeceği miktarın birkaç milyon yen'i bulacağı konuşuluyor.

Evlilik haberleri sadece Akanishi'nin değil karısı Kuroki'nin de işlerini kötü etkiledi. Kurokinin katılacağı bütün etkinlikler ve televizyon programları iptal edildi.
Johnny's ayrıca bir basın açıklaması yaptı. Akanishi Jin'in bütün fanlarından ve endişelendirdiği herkesten özür diledi.

Johnny's Jin'in kariyerini bitirmeye and içmiş gibi gözüküyor.Jin'in kariyeri son bulur mu bilinmez ama Japonya'da ki evlilik furyasının son bulacağı kesin.

Kaynak: tokyohive

Full House 2'den Fotoğraflar Gelirken Belirsizlik Sürüyor


Uzun zamandır, hatta hiç de abartı değil yıllardır, Full House'un devamının çekileceği söyleniyor malumunuz. Tabi ki bu bir spin-off proje yani ikinci sezon falan değil, tek bildiğimiz orijinal yapımla bir şekilde bir ilişkisi olacağı. Ancak bunun tam olarak ne şekilde olacağı hala gizemini koruyor.

Öncelikle hala bilmeyen varsa, Full House 2004 yapımı ve Kore Tvlerinde fırtınalar estirmiş romantik komedi türünde bir dramadır. Üstelik başrollerinde Rain ve Song Hye Kyo gibi iki yıldız vardır ki bu diziyle yıldızlarını parıl parıl parlatmışlardır. Dizide Rain ünlü bir yıldızı canlandırırken, Song onunla anlaşmalı bir evlilik yapan ev arkadaşını canlandırıyordu.


Full House 2'nin kadrosu da bir süre önce kesinleşti, No Min Woo ve Hwang Jung Eum. Yazı boyunca görmekte olduğunuz fotoğraflarda ise ikiliyi bir hendekten çaresizce bakarken görüyoruz. Hikayeye göre No Min Woo'nun canlandırdığı karakter ünlü bir yıldız ve fotoğraf çekimi için kendisini ormanda buluyor. Hwang Jung Eum ise onun stilistini canlandırıyor. Jung Eum'un karakteri kedisini ararken kendisini hendekte buluyor.


Dizi ile ilgili belirsizliğini koruyansa Kore'de yayınlanacağı tarih. Japonya'da bile Mayısta yayınlanacağı açıklanışken, Çin yayın haklarını almışken hala Kore'de yayınlanacağı tarih ve kanal belirsizliğini koruyor. Böylesine popüler bir yapımın devam projesinin ilgi çekmemesi gerçekten ilginç.

Gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz, takipte kalın.

Kaynak: Dramabeans

CNBLUE "Hey You" Klibini Yayınladı


CNBLUE uzun zamandır beklenen albüm mini albümleri "Ear Fun"ın çıkış parçası "Hey You"nun müzik videosunu yayınladı.

Video kamera arkası ve performans görüntülerinden oluşuyor ve üyelerin müzikleri için duydukları tutku ve coşkuyu yansıtıyor.

Mini albüm 27 Mart itibariyle satışa sunulacak. O zamana dek alttaki videoyu izlemeye ne dersiniz?



Kaynak:Allkpop

22 Mart 2012

SHINee M! Countdown'da Sherlock ile Döndü


Ve video da sonunda yayınlandı. Malum hayranlar arasında bugün yayınlanacak, yarın 12'de gelecek şeklinde kaç gündür söylentiler dolaşmakta ancak SM grubun videosunu M Countdown yayınlanmadan sadece bir kaç saat önce yayınladı. Buyrunuz aşağıdan videoyu izleyebilirsiniz. Girls Generation'dan Jessica da konuk oyunculuk yapıyor. Burada şunu demek isterim klibi çekenlere, dostum dünyanın en güzel kızı demişsin ama Taemin varken Jessica? Bence Taemin klipte Jessica'dan daha güzel görünüyor.



Grup ardından M! Countdown programında dönüşünü şahane bir performansla gerçekleştirdi. Sadece Sherlock değil, tahmin ettiğim gibi Stranger'ı da seslendirdiler. Koreografinin gerçekten şahane olduğunu düşünüyorum, Sherlock'a da albümdeki tüm parçalar gibi bayıldım zaten, o halde yaşasın SHINee^^

Buyrun SHINee performansları aşağıda.



21 Mart 2012

Super Junior Eunhyuk & Donghae’den “Oppa Oppa” ya Klip Geldi!

Donghae ve Eunhyuk Kore'de çıkardıkları "Oppa Has Arrived" single'larının bir de Japon versiyonunu yayınlamışlardı. İşte şimdi o versiyona güzel bir klip gelmiş.
Retro-disko tarzında olan şarkıya uygun eğlenceli bir klip olmuş. Canlı performanslarda dansları kliptede görmekteyiz ve bundan hayli memnunuz:)
Video kısa versiyonuna gelmiş, hep birlikte izleyelim:


Kaynak: allkpop

20 Mart 2012

Won Bin, L’Officiel Hommes Dergisine Kapak Olan İlk Koreli


Won Bin, Fransız dergisi L’Officiel Hommes'un kapağını süsleyen ilk Koreli oldu. Ünlü oyuncu bununla kalmadı ve dergide 18 sayfalık bir fotoğraf çekimi ve röportajı ile yer aldı.

UNICEF onursal elçisi olan Won Bin, Fiji'nin Mana Adası'nda gerçekleşen çekimin tüm gelirini UNICEF'e bağışlayacağını bildirmiş. Moda çekimlerine nadir olarak katılan aktör organizasyonun UNICEF adına olduğunu duyunca tereddüt etmeden çekime katılmış.

L’Officiel Hommes'dan bir temsilci "Mana"nın kelime anlamının "Sihir" olduğunu ve adada bu sihrin hakim olduğunu ve çekimin bu sihir altında yapıldığını söylemiş.


Won Bin röportajında ‘Black Swan‘ı izledikten sonra Natalie Portman'a hayran olduğunu ve dünya seyahati yaparak büyük insanlarla tanışmak istediğini söylemiş. Tabi bunun için çok dil bilmek gerektiğini de eklemiş. Böyle hizmetler veren bir şirket varsa bir ay dünyayı dolaşmak istediğini de dile getirmiş.

Won Bin'in kapak olduğu sayı Nisan ayında Kore'de satışa sunulacakmış.

Kaynak: allkpop

19 Mart 2012

SHINee Mini Albümü Sherlock'ı Yayınladı


SHINee mini albümü Sherlock'ı sonunda yayınladı. Albüm Amerika iTunes'da ilk 10'a kolayca girdi bile.

Albüm yedi şarkıdan oluşuyor ama ondan önce klibin neye benzeyeceğini görmek için albümden kısa süre önce yayınlanan alttaki videoyu izlemeniz gerek.

Şimdi albüme geçelim o halde. Alttaki linklere tıklayarak parçaları sırayla dinleyebilirsiniz.
01. Sherlock (Bu şarkı alttaki Clue ve Note parçalarının birleşimi)
02. Clue
03. Note
04. Alarm Clock
05. The Reason
06. Stranger
07. Honesty

Yorum sizin.

Kaynak:Allkpop

17 Mart 2012

Jo In Sung, Song Ji Hyo'yu Görmezden mi Geldi?

Song Ji Hyo son röportajında küçük bir sırrını paylaştı. 2008'de A Frozen Flower filminde birlikte rol aldığı ünlü aktör Jo In Sung'un bir zamanlar onu görmezden geldiğini söyledi.

Jo In Sung'un askerden gelmesi ile ilgili düşünceleri sorulduğunda sadece filmden sonra görüşebildiklerini söyledi ve ilginç bir anısıyla devam etti. Tatil için Jeolla'ya giderken A Frozen Flower filmindeki çekim yerlerinin birinden geçerken oyuncuyu hatırlayan  Song Ji Hyo, Ona "Seni Özledim, In Sung" diye mesaj attığını ama cevap alamadığını söyledi.

Sonrada gülerek "Muhtemelen, o zamanlar askerdeydi." diye ekledi.

Kaynak: allkpop

16 Mart 2012

SHINee'den Sherlock Teaser'ı ve Yeni Gelişmeler


SHINee'nin dönüşü yaklaştıkça heyecan da artıyor (ya da bir Shawol olarak ben fazla heyecanlıyım).

Aslında ilk atak Jonghyun'dan geldi ve bize ucundan acık gösterdi. Durun heyecanlanmayın hemen, gösterdi derken şarkının çok küçük bir parçasını Jonghyun'un anında tize çıkabilen güzel sesinden dinledik. Videoyu izlemek için tıklayınız.

Bugün yayınlanan M Countdown'da ise sonunda tanıtım fotoğrafları eşliğinde Sherlock'tan bir bölümü dinleme mutluluğunu yaşadık. Tanıtımı izlemek için tıklayınız. "SHINee's back" fısıltılarını duyabildiğimiz, yine gaz bir parça olacağı belli olan Sherlock hayranları heyecanlardan, kalp krizlerine sürükledi (Bkz:hayranlardan başkasıymış gibi bahsetmek).

Son olarak SM de bir güzellik yaptı ve resmi Youtube sayfasında daha uzun ve bir nebze daha aydınlatıcı bir video yayınladı. Üstelik videoda çıkış parçası Sherlock haricinde albümden başka parçalar da dinleme şansına erişiyoruz. Videoyu alttan izleyebilirsiniz.


Bunun haricinde SHINee Sherlock videosu çekimlerinden özel anları yarın yayınlanacak bir video ile paylaşacak. Hatta muhtemelen Kore'de sabah olduğundan bir kaç saate video çıkabilir. Şimdilik elimizde videodan bir kaç görüntü var. Buyrunuz alttan fotoğraflara bakın ve duyduklarınızla birleştirerek Sherlock yapbozunun parçalarını tamamlayın. Ben şahane olacağını biliyorum ve şimdiden çok heyecanlıyım.




Kaynak:Allkpop

15 Mart 2012

CNBLUE “Still In Love” İçin Bir Video Yayınladı


CNBLUE 27 Mart'ta yayınlanacak 3. mini albümleri ‘Ear Fun‘'da bulunan  “Still In Love” şarkısı için bir klip yayınladı. 
Yonghwa'nın kendi hesabından yayınladığı video resmi klip olmasa da grubun şarkıların kayır sürecini anlatan ve hayranları şimdiden heyecanlandıran güzel bir video olmuş.


Kaynak: allkpop

14 Mart 2012

JYJ Üyesi Yoochun Babasını Kaybetti


JYJ üyesi Park Yoochun ve oyuncu kardeşi Yoohwan'ın babalarının vefat ettiği öğrenildi.

Duyumlara göre Yoohwan yeni dizisi "Strongest K-Pop Survival"ın çekimleri esnasında acı haberi almış. Tabi ki bunun üzerine Yoohwan'ın sahnelerinin çekimleri ertelenmiş.

JYJ'in ajansı konu ile alakalı şu açıklamayı yaptı. "Park Yoochun'ın babasının vefat ettiği haberini aldık. O kadar ani oldu ki henüz olayla alakalı kapsamlı bilgi edinebilmiş değiliz. Görünüşe göre, Park Yoochun'ın henüz bilgisi yok çünkü Peru'daki konserden dönüş yolunda ve henüz kendisine ulaşabilmiş değiliz."

Yoochun, Yoohwan ve ailelerine baş sağlığı dileklerimizi gönderiyoruz.

Kaynak:Dkpopnews

SHINee'nin "Sherlock" Koreografisini Dünyaca Ünlü Tony Testa Yaptı


SHINee yeni albümünün çıkış parçası Sherlock'ı ilk kez 22 Mart'ta M Countdown'da sergileyecek ve danslarıyla izleyenleri büyülemeyi planlıyorlar. Koreografi dünyaca ünlü koreograf Tony Testa tarafından düzenlendi.

Tony Testa Michael Jackson'ın This is It turunun koreografisini de üstlenmişti. (Michael Jackson'ın planlanan ama vefatı nedeniyle gerçekleşemeyen turnesi). Bunun haricinde Testa Britney Spears ve Janet Jackson gibi isimlerle de çalışmış.



Testa Şubat ayında koreografiyi öğretmek için Kore'yi ziyaret etmiş. Grup üyelerinin danslarından, yüz ifadelerine en ince detaya inmiş. Üstte Testa'nın grupla çekilmiş fotoğrafını görebilirsiniz. Taemin'e kulak yapması pek yaratıcı bir espri olmasa da, dans konusunda daha yaratıcı olduğuna inanıyoruz.

SHINee'nin yeni mini albümü "Sherlock" iTunes ve diğer online müzik kaynakları aracılığıyla 19 Mart itibariyle satışa sunulacak. Müzik marketlerde yerini alması yani offline satışı ise 21 Mart'tan itibaren mümkün olacak.

Tony Testa'nın daha önceki çalışmalarına alttaki videodan ulaşabilirsiniz.


Kaynak:Soompi

Oguri Shun ve Yamada Yu Evleniyor


Gün geçmiyor ki Japonseverler bir acı haberle daha sarsılmasın. Akanishi Jin'in dünya evine girmesinin şokunu atlatamadan Oguri Shun da uzun yıllardır beraber olduğu iğrenç oyuncu sevgilisi Yamada Yu ile evleneceğini açıkladı. İkili daha önce beraber rol aldıkları Binbo Danshi dizisi vesilesiyle 2008'de tanışmıştı. 

İkili 14 Mart'ta evleneceklerini medyaya gönderdikleri faksla duyurdu. Faksın içeriği şöyle.

"Biz, Yamada Yu ve Oguri Shun 14 Martta evleneceğiz. Şu ana kadar pek çok insanın desteği yanımızdaydı ve bu sayede sonunda bu mutluluğu tadabileceğiz. Gerçekten minnet doluyuz. Birbirimize sonuna dek destek olacağımız ve her günün tadını çıkaracağımız sıcak bir yuva kurmak istiyoruz. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin."

Hepimize geçmiş olsun.

Kaynak:Tokyohive

9 Mart 2012

Lee Seung Gi Sunuculuğu Bırakma Nedenlerini Açıkladı


Lee Seung Gi'nin ‘1 Night and 2 Days’ programının 2. sezonunda olmayacağının haberini vermiştik. Geçtiğimiz günlerde Seung Gi'nin ‘Strong Heart’ programının sunuculuğunu da bırakacağı açıklandı.
Bu bırakma haberleri tam da yeni dizi ‘The King 2 Hearts’ın üzerine gelince, dizi için sunuculuğu bıraktığı dedikoduları başladı. 

Seung Gi bu dedikodulara son vermek için 8 Martta düzenlenen  ‘The King 2 Hearts’ ın basın toplantısında bir açıklama yaptı.

Açıklamasında; ‘1 Night and 2 Days’ın başından beri ne zaman biteceği planlandığı söyledi. ‘Strong Heart’ için ise Kang Ho Dong olmadan bu programa devam edemeyeceğini düşündüğünü ama birden ayrılırsa da programın bitebileceğini düşünerek bir süre yalnız idare ettiğini söyledi. 

Japonya'da çıkardığı single'ın ve yeni dizi çalışmalarının sunuculuğu bırakmasına neden olduğu söylentilerine açıklık getiren ünlü oyuncu/şarkıcı/sunucu bir süre oyunculuğa ağırlık vereceğinin sinyalini verdi.


‘The King 2 Hearts’ ın 21 Martta başlayacağı açıklandı. 

Kaynak:allkpop

8 Mart 2012

EXO'dan İkinci Prolog Single:"History"


Bir ara SM'nin EXO'yu tanıtım videolarında yaşatacağını hiç albüm çıkarmayacağını düşünüyordum ama neyseki ilk adımlar, prolog singler geldi de içimiz rahatladı. Bildiğiniz gibi "prolog" ön söz, giriş" demek, "prolog single" da albümden önce gelen tanıtım single'lı oluyor. Bir nevi tüm grup üyeleri görücüye çıkıyor.

EXO tanıtım videolarında olduğu gibi tek single ile yetinmeyip 2 giriş single'lı hazırladı. Korkarım ki devamı gelecek:P Tam albüm tarihi kesin olmasa da çok yakında olduğu söyleniyor. 

Neyse albüm çıkana kadar elimizde ki videolarla yetinelim diyerek videolara geçiyorum. 
Son bir not: Grup Korece (K), ve Mandarin Çincesi (M) olarak iki albüm yayınlayacak. 

İlk prolog: "What is Love"


İkinci prolog: "History" Korece


"History" Çince


En son not: Bu grubu ve şarkılarını pek çok ama pek çok sevdim. :D

Kaynak: allkpop

SHINee'den Minho'lu İlk Teaser Fotoğrafı Geldi


Gecenin bir yarısı, benim artık uyumam gerek ama bunu gördükten sonra uyu uyuyabilirsen. Koyu bir Shawol olarak resmen geçen yıldan beri yeni albüm diye ağlıyorum, ağlıyoruz. Gelecek ay diye diye, Mart'a kadar geldik ki sonunda bu gözler ilk teaser'ları da gördü.

SHINee Sherlock adlı 4. mini albümünü 21 Mart'ta yayınlayacak. Albüme dair elimize ilk düşen şeyse Minho'nun fazlasıyla iç gıcıklayıcı fotosu oldu. Değişim büyük, evet. Minho koyu saçla çok daha iyi, evet. Minho erkeksiyken daha iyi, evet. Peki neden ben bu fotoğrafa bayıldım?

Neyse ben fangirlleşip, kaliteli magazin yazarı çizgimden kaymadan yazıyı sonlandırmak gerek. Gelişmelerle burada olacağız.

Kaynak:Allkpop

7 Mart 2012

Super Junior "Super Show 4" ile 6 Nisan'da Fransa'da!


Super Junior Fransa'da solo konser veren ilk Kpop grubu olacak.

Grup "Super Junior World Tour Super Show 4 in Paris" ile 6 Nisan'da Le Zenith'de Avrupalı hayranlarıyla buluşacak. Yani o "Dünya turu" lafı söz konusu Suju olunca lafta kalmadı. Kore ajansları daha önce Fransa'da organizasyonlar düzenlemiş olsa da, Super Junior kendi sahnesine sahip olan ilk isim olacak.

Grup daha önce "SMTOWN Live" turu ile geçen yıl Haziran ayında Fransa'ya gidip, SME'nin diğer isimleri ile konser vermişti.

Bilet satışları 9 Mart itibariyle "Live Nation" aracılığıyla başlatılacak.

"Super Show 4" Fransa'dan önce bu ayın 9 ve 10unda Macau'da olacak.

ELF Notu: sjnflkjsljfljsflllsjljdskljl

Kaynak:Allkpop

6 Mart 2012

C-REAL “JOMA JOMA” için Klip Yayınladı


Hazır yeni kliplerden söz açılmışken, 2. mini albümleri  ‘Love Diary‘ yayınlayan C-REAL kız grubu ilk kliplerini “JOMA JOMA" şarkısına çekmişler. 
Chemi, Re Dee, Effie, Ann J ve Lenny adlarında 5 üyeden oluşan grubun klibi karşınızda:


Kaynak: allkpop

Big Bang “Fantastic Baby” İçin Klip Yayınladı


Hafta başında SBS‘nin “Inkigayo“ programında “Fantastic Baby” için bir tanıtım videosu yayınlayan Big Bang bugün itibariyle tüm klibi ile ekranlara çıktı.
Vakit kaybetmeden klibi izleyelim: 
Kaynak: allkpop

4 Mart 2012

WGM Kang Sora ve LeeTeuk Öpüşmek mi İstiyor?

WGM Kang Sora and Leeteuk Want to Kiss?

Bu ne biçim bir başlık diyorsanız, benim bir suçum yok direk çevirdim diye savunmamı yaparak başlıyayım. Bildiğiniz gibi sinirlerimizi hayli zorlayan "We Got Married"  programının bir bölümünde çiftlerimiz tarot kartı okuma oyunu gibi bir oyun oynarlarken, Lee Teuk, programda ki eşi Kang Sora'ya çiftlerin ten teması hakkında ne düşündüğünü soruyor. 

Not: Kelimeni orjinali "skinship" tir. Çiftler arasındaki yakınlık, fiziksel temasları temsil eder. Aslen anne ve çocuk arasındaki dokunma ile oluşan bağlanma duygusundan ortaya çıkmıştır. Ben Türkçe'de ne diyeceğimi bulamadığım için "ten temasını" uygun gördüm.

Kang Sora bunun duygulara bağlı olduğunu ve zamanı gelince olacağını söylüyor. Lee Teuk ise her zaman bu duyguyu hissettiğini ve doğru anın ne zaman olduğunu soruyor. 
burada Lee Teuk herkesi şaşırtarak ve hayranlarını kızdırarak Kang Sora'ya şimdi öpüşmek isteyip istemediğini soruyor. Kang Sora'da ona şimdi çekimde olduklarını hatırlatınca, Lee Teuk kahkaha atarak çekim ekibine onları yalnız bırakmalarını söylüyor. 
Kang Sora'da bunun doğal bir şekilde olması gerektiğini düşündüğünü açıkça söylüyor.


Kaynak: soompi