Subscribe:

29 Ocak 2012

JYJ Jaejong Fan Buluşması için Türkiye'ye Gelecek

JYJ's Jaejoong to Hold a Fan Meeting in Turkey

Bir gün soompi'de böyle bir haber çıkacak ve siz de çevireceksiniz deseler inanmazdım ama gerçek oldu. O gün bugünmüş:) Birkaç gün önce twitter olsun, facebook olsun çeşitli sosyal medya araçları sayesinde haberdar olduk. 
Jaejong Türkiye'ye geliş nedeni Ankara'da ki Kore Büyükelçiliği'nin bir tören düzenlemesi ve bu etkinliğe Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Myung Bak'ı  davet etmesiymiş. Jaejong Cumhurbaşkanı ile törene katıldıktan sonra fan toplantısına katılacakmış.

Etkinliğini ilanı aşağıda:
Soompi'de dediğine göre ilk bir saatte 500'den fazla kişi başvurmuş. Onay maili gelenler kabul edilmiş oluyor. Hala başvurmadıysanız bir şansınızı deneyin derim;)
Kaynak:soompi

Super Junior Üyeleri Fame Müzikalinde


Super Junior üyesi Eunhyuk Fame müzikalinde sahne alıyor. Yaklaşık 4 aydır devam eden müzikalin bugün ünlü seyircileri vardı. Suju üyelerinden Donghae, Heechul ve Kyuhyun, Eunhyuk'u desteklemek için müzikali izlemeye gittiler.

İlk önce Heechul twittera aşağıdaki fotoğrafı yükleyerek "Hee&Hae, Eunhyuk'un müzikaline gidelim bebeğim. bugün tarihi bir gece. İngilizce Konuşamıyorum. lollollol" diye İngilizce tweet yazdı.

Gösteriyi izledikten sonra ise, ilk baştaki dörtlü fotoğrafla:
"Eunhyuk'un müzikalini izledim çok ilginçti. Eunhyuk'un şarkısı canlandırıcıydı. Fame'in şerefine."

Heechul'dan sonra Donghae'de Korece: "Şimdi Eunhyuk'u Fame'de izleyip geldik. Yaptığınız iş takdire şayan." dedi.

Son olarak Eunhyuk "Hee-nim, Lee Donghae, Kyu!!! Erkeklerin sadakati, teşekkür ederim kekekeke, Şarkım için atıldığımı söyleyebilirsiniz, değil mi?" dedi.

Not: Heechul askerde değil miydi? Nasıl müzikale gitti diyenler için, Heechul sağlık sorunları nedeniyle askerliğini çeşitli kamu hizmetleri yaparak tamamlıyor. Son günlerde askeri bir radyo programı sunacağı konuşuluyor. Hatırlarsanız Gong Yoo'da askerliğini radyo programı yaparak tamamlamıştı.

Kaynak: allkpop

26 Ocak 2012

Yeni Kız Grubu: Six Bomb

Efenim grup ismi yeterince iddialı olunca bize söyleyecek pek bir şey düşmüyor. Ama yine de iki çift laf etmeden duramam. O kapak sizce de Wonder Girls ile çok benzer değil mi? Yok hatta aynı değil mi? Neyse siyah beyaz albüm kapakları modasına uymuşlar diyerek hoş görebiliriz. 

Adından da anlaşıldığı gibi 6 kişiden oluşan grubun üyeleri şöyle: Hyejin (Lider), Subin, Nabi, Jiwoo, Euihyun ve Youngji.
İlk singleları ve ilk klipleri “Chicky Chicky Bomb“ ile karşınızdalar. Bu sözler bana bir şarkıyı hatırlattı size de hatırlattı mı? Bir de nasıl buldunuz?


Görsel Kaynağı:allkpop

20 Ocak 2012

Bigbang Yeni Albümün İlk Teaser'ını Yayınladı



Bunu neden kimse fark etmedi anlamasam da Bigbang'den yeni albüm müjdesi geldi. Yalnız video sonunda YGX (YG ve AVEX birleşimi) demesi ve videodaki Japonca yazılar bunun Japonca albüm olacağı ihtimalini güçlendirdi. Yeni şarkılardan mı oluşacak, eski şarkıların Japonca versiyonları mı olacak göreceğiz.

Teaser pek fikir vermese de Mart ayına kadar daha pek çok tanıtım yayınlanacağını tahmin ediyoruz. Buyrun video.

,

Kaynak:Bigbang Official Youtube Channel

19 Ocak 2012

21. Seul Müzik Ödülleri Kazananları



19 Ocak gecesi Kore'nin 4 büyük müzik ödüllerinden biri olan 21. Seul Müzik Ödülleri sahiplerini buldu. Diğer ödülleri hatırlayacak olursak: Mnet Asya Müzik Ödülleri, Altın Disk Ödülleri ve Melon Müzik Ödülleri.

1990 yılından beri düzenlenen ödül töreninin bu seneki ödül sahiplerine bakalım:

Daesang:
Super Junior
Bonsang:
SISTAR | F.T. Island | SECRET | 4minute | IU | B2ST | KARA | miss A | T-ara | Girls’ Generation | Lee Seung Gi | Super Junior
Çaylaklar:
- B1A4
- A Pink
- Boyfriend
Popülerlik Ödülü:
- Girls’ Generation
- Lee Seung Gi
Kültür Performansı Ödülü:
YB (Yoon Do Hyun Band)
En İyi Albüm:
- IU (‘Last Fantasy’)
Dijital Müzik Ödülü:
- T-ara
Özel Hallyu Ödülü:
- KARA
R&B/Ballad Ödülü:
- 4Men
Hip Hop Ödülü:
- Clover
En İyi OST Ödülü:
- Baek Ji Young
Kaynak: allkpop

Lee Seung Gi ve Ha Ji Won "The King" Dizisinde Beraber Oynayacak

Lee Seung Gi and Ha Ji Won for Upcoming Drama "The King"

The King dizisi ile ilgili haberler bitmek bilmiyor. En son şu haberde Ha Ji Won'un kesin olarak anlaştığını ama Cha Seung Won'dan haber beklendiğini söylemiştik. O haber olumsuz olarak gelmiş ve yeni erkek başrolü olarak Lee Seung Gi seçilmiş. Bu sefer MBC yetkilileri kesin diye açıklama yapmış ama ne olur ne olmaz açık kapı bırakmak lazım bu dizinin kaderi de Poseidon gibi oldu oyuncu kadrosu haberlerine her gün bir yenisi eklendi. Lee Seung Gi'nin yeni bir dizide oynayacak olmasına sevinsem de Ha Ji Won'la uymamışlar gibi geldi. Tabi bu önyargı olur bir izleyip görmek lazım dizideki karakterleri ile belki de çok uyumlu olmuşlardır.
Yorumlarımı bir kenara bırakıp dizinin konusuna dönecek olursak; Kuzey Kore Özel Ajanı  Kim Hang Ah (Ha Ji Won) ile Veliath Prens  Lee Jae Ha (Lee Seung Gi) arasındaki anlaşmalı bir evlilik ile ilgili.
Lee Seung Gi bu diziyle iki yıl sonra ekranlara dönmüş olacak. en son 2010 yılında My Girlfriend Gumiho'da oynamıştı. Mart ayında başlayacak olan diziyi merakla bekliyoruz.

Kaynak:soompi

18 Ocak 2012

JYJ 2011 Avrupa Turu'nun Kamera Arkası Görüntülerini Yayınladı


Bilindiği gibi geçen sonbahar JYJ Barcelona-İspanya ve Berlin-Almanya'da konserler vermiş, ufak çapta bir Avrupa turuna çıkmıştı. Grup bugün bu turnenin kamera arkasını resmi Youtube kanallarında yayınladı.

Her JYJ hayranının bayılarak izleyeceği bu güzel video için öncelikle gruba teşekkürlerimizi gönderelim, şahsen ben severek izledim zira bu üç adam her daim gözlere bayram yaşatıyor. Kamera arkasında grubu Barcelona ve Berlin sokaklarını arşınlarken görüyoruz, kah yemek yiyorlar, kah tarihi mekanları geziyorlar, kah alışveriş yapıyorlar. Jaejoong her zamanki gibi karizmatik, Yoochun her zamanki gibi sevimli, Junsu ise telefonuyla pek içli dışlı. (Hayırdır olum sevgili mi yaptın?)

Daha fazla uzatmadan sizi bu keyifli görüntülerle başbaşa bırakalım.




Kaynak: JYJ Official Youtube Channel

1N2D'in 2. Sezon Kadrosunda Kimler Olacak?

1N2D Season 2 : Who Stays and Who Leaves?

KBS'nin en çok seyredilen eğlence programlarından biri olan 1 Night 2 Days (Program hakkında detaylı bilgi için bakınız) geçtiğimiz günlerde son bölümü ile ekranlara veda etti. Ancak daha bitmeden ikinci sezon olacağı ile ilgili açıklamalar yapıldı. En sevdiğim program olduğu için bitmesine üzüldüm ama eski bölümleri ile bir yıl daha idare edebilirim sanırım:)

Programla ilgili yaklaşık iki haftadır sürekli haberler çıkıyor, kesin bir bilgi olmadan paylaşmak istemiyordum ama şuana kadar çıkan haberleri şöyle bir toparlamak istersek:

-Kang Ho Dong'un ayrılmasından sonra da devam eden program, Lee Seung Gi'nin de albüm çalışması için Japonya'ya gidecek olmasıyla hayli eksilecekti. Bu yüzden program bitirilip yeni yüzlerle ikinci sezon çekilmesine karar verildi. 

-Şimdilik Lee Seung Gi'nin olmayacağı kesin, onun dışında eski ekipten üyeler olabileceği açıklandı ama henüz kesin bilgi verilmedi. İlk sezondaki ekip: Uhm Tae Woong, Eun Ji won, Lee Soo Geun ve Kim Jong Min.

- İlk olarak Kim Hyun Joong'un programa katılacağı yönünde dedikodular çıktı.

Kim Hyun Joong Cast in Season 2 of KBS “1 Night & 2 Days”?

- Sonra oyuncu Joo Won'un programa katılmak için KBS ile görüştüğü bildirildi.

Actor Joo Won in Consideration for KBS "1N2D"

-Daha sonra KBS üç ünlü ile anlaşmak istediğini bildirdi. Bunlar Kim Hyun Joong, Sung Si Kyung ve Joo Won.
-Son haberlere göre 1N2D kadrosuna aktör Kim Seung Woo, şarkıcı Lee Juk ve Sung Si Kyung katılacağı yönünde. Bu bilgi diğerlerine göre daha kesin kabul ediliyor ama yine de ne olacağı belli olmaz.

Kim Seung Woo, Lee Juk and Sung Si Kyung Are Likely to Join "1N2D" Second Season

Bu üç isim ile ilgili bilgi verecek olursak:

* Kim Seung Woo'Yu en son Lee Da Hae ve Park Yoochun ile birlikte Miss Replay dizisinde izledik. Ayrıca IRIS ve Athena'da da  Lee Byung Hun olarak yer aldı.  2010 yılında KBS'nin "Win Win" adlı programının kadrosunda yer aldı ve geçtiğimiz günlerde 1N2D'in özel bölümünde yer aldı. (Bu bölümde ünlü konuklar bir programlık üyelerin yerine geçip yarışmışlardır.)

*Şarkıcı Lee Juk ise MBC'nin sitcomu  “High Kick 3” de yer alıyor ve  IU ve John Park gibi genç isimlerin albüm çalışmalarını yapıyor. 

*R&B şarkıcısı Sung Si Kyung ise en son 2011 yılında albüm çıkarmıştı. Ayrıca geçtiğimiz ay Park Jung Hyun ile birlikte beş şehirde konser turu düzenledi.

Şimdilik kesin olmamakla birlikte haberler böyle, bir daha ki sefere kesin haberlerle görüşmek üzere diyorum. 

Kaynak: soompi



15 Ocak 2012

Super Junior Üyelerinin We Got Married Tanıtım Videoları Yayınlandı

We Got Married programının kahrolası yapımcıları bir süre önce dört Super Junior üyesinin dört aktris ile randevuya çıkacağını açıklamıştı. Söz konusu üyeler ne yazık ki Eunhyuk, Donghae, Kyuhyun ve Sungmin idi. 14 Ocak'ta yayınlanan bölümün sonunda ilgili bölümün tanıtımı yayınlandı.

Bu buluşmaların amacı yeni çifti belirlemekti. Yakın zaman önce Donghae *hıçkırır* ve Son Eun Seo'nun We Got Married'in yeni çifti olacağı açıklanmıştı. Gelecek bölümde diğer potansiyel çiftleri de görebilirsiniz.

Buyrunuz tanıtım videosu.


Kaynak:Allkpop

13 Ocak 2012

MBLAQ Hello Baby 5. Sezon Tanıtımını Yayınladı


Bilindiği üzere Hello Baby'nin yeni sezonunda ter dökecek babalarımız MBLAQ üyeleri olacak. Posterin ardından ilk tanıtım da yayınlandı. Daha önce SHINee'nin baba rolünü üstlendiği sezonu bayılarak izlemiş biri olarak, bir başka sevdiğim grubu görmek beni çok mutlu etti.

Tanıtım filminde üyeler programda olmaktan dolayı yaşadıkları mutluluğun yanı sıra, baba olmanın zorluklarından da bahsettiler.

Videoda Thunder, Mir ve Joon çocukları birer melek ve yürüyen oyuncak bebeklere benzettiler. G.O sabırsızlandığını söylerken, Seungho şöyle konuştu, "Kim olursa olsun, kendime güveniyorum."

Ardından Seungho babalığın zorluklarının da farkında olduğunu vurgulayarak şunları ekledi, "Bu beklediğimden daha zormuş." Lee Joon ise sadece iç çekmekle (burada Aigoo demekten kendimi alamıyorum) yetindi.

Program 19 Ocak'ta başlıyor, o güne dek aşağıdaki tanıtım ile yetinmeye çalışalım.




Kaynak:Allkpop

Aktör Go Soo Şubatta Evleniyor


Bir ünlüyü daha uğurlamanın  acısını yaşarken sizlere bir evlilik haberi vermeye geldim:
Ünlü oyuncu Go Soo'nun ajansı (BH Entertainment), gelecek ay bir düğün olacağının haberini doğrulamış. Go Soo kendinden tam 11 yaş küçük olan ve ünlü olmayan Bayan Kim ile evlenecekmiş. Şuan için gelin hanımın adı açıklanmamış ama ikilinin bir arkadaş görüşmesinde tanıştığı bilinmekte.
Onlara mutluluklar dilerken, darısı diğer ünlülerin başına demiyoruz. Tamam hadi bu seferlik diyelim:)

Kaynak: Dramabeans

26. Golden Disk Ödülleri İkinci Gün Kazananları


Efendim ilk gün kazananlarını şu haberimizde bildirmiştik. Şimdi sıra geldi ikinci güne, yani dijital albüm ödüllerine:
Öncelikle sunuculardan başlayalım, ikinci günün sunucuları Miss A'dan Suzy ve F.T. Island'dan Hongki oldu. 1896'dan beri yapılan tören "Kore'nin En Prestijli Ödülü" ya da Kore'nin Grammy Ödülü" olarak anılmaktadır. Dijital kategorisi ödül sahiplerini görelim:

Dijital Daensang:
-Girls' Generation

Dijital Bonsang:

- Miss A
- G.NA
- CNBLUE
- K.Will
- SISTAR
- SECRET
- Girls’ Generation
- 4minute

Çaylak Ödülü:

- Huh Gak
- Boyfriend

Cosmopolitan ‘Fun & Fearless Musician’ Ödülü:
- F.T. Island

En İyi Rock Müzisyeni:
- F.T. Island

Hallyu Ikon Ödülü:
- Supernova

En İyi Asya Grubu:
- CNBLUE

ViVi Dream Ödülü:
- CNBLUE

Not: Bu ödüller 2011 yılı içinde dijital albüm çıkarmış grup ve sanatçıların, dijital ortamda satılan albümlerine ve jüri oylarına göre verilmektedir.
Kaynak: allkpop



11 Ocak 2012

26. Golden Disk Ödülleri İlk Gün Kazananları


Daha önce kırmızı halıdan fotoğrafları paylaşmıştık. Bu yıl Osaka'da düzenlenen ve iki gün sürecek olan ödül töreninin ilk kısmı tamamlandı. Töreni KARA'dan Gyuri ve Super Junior'dan Leeteuk sundular. En büyük ödül olan Daesang ödülü ise tabi ki Super Junior'a gitti. Ayrıca Suju toplamda 13 ödülle SG Wannabe'yi geçerek Golden Disk tarihinin en çok ödül alan ismi oldu.


Kore'nin Grammy'si olarak geçen ödül töreninin ilki 1986'da gerçekleşmişti. Bu yıl törene YG ve JYP sanatçıları katılmama kararı almıştı. Bu yüzden 2PM ya da Bigbang neden yok gibi sorularla gelmeyin. SM'e laf atacaklara peşinen SM'in de yıllarca MAMA ödüllerine katılmadığını hatırlatayım da boşuna yorulmasınlar (çünkü illa birileri bilmeden konuşacak biliyorum:))

Ödül töreni yeni sonlandı ve TV'de yayınlanması sanıyorum haftaya olacak. Twitterda saatlerdir tören ve kazananlar TT olmuş durumda. Kocaman bir tebrikler göndererek günün kazananlarını açıklıyoruz.

Daesang Ödülü 
Super Junior

Bonsang Ödülü        
f(X)
INFINITE
MBLAQ
Super Junior
B2ST
Jay Park
KARA
CNBLUE


Çaylak Ödülü
B1A4
Dal Shabet
A Pink

Popülarite Ödülü
Super Junior

Hallyu Ikon Ödülü
INFINITE
Rainbow

En İyi Hallyu Yıldızı Ödülü   
KARA

MSN Japonya Ödülü
Super Junior

CeCi Ödülü
B2ST

Golden Disk Prodüktör Ödülü
Hong Seung Sung (Cube Entertainment)


Kaynak:Allkpop

26. Golden Disk Ödülleri Kırmızı Halı Fotoğrafları


Bildiğiniz üzere 26. Golden Disk Ödülleri bugün ve yarın Osaka'da (Japonya) gerçekleşiyor. Kore'de son bir yılda ödül törenlerini yurtdışında yapma modası çıktı malum, Golden Disk de bundan nasibini aldı.

Ödül töreninin ilk günü fiziksel olarak da yayınlanmış albümlere ayrılırken, yarın düzenlenecek olan törende dijital albümlere ödül verilecek.

An itibariyle gerçekleşen ödül töreni twitterda Worldwide Trending Topic olmayı başardı ve ödüllerin kimlere gittiğini biliyoruz. Ancak resmi listelere gelene dek, kırmızı halıda kimler salınmış bir bakalım, ne dersiniz? Kazananlar listesini bekleyin.
   







       

EXO'dan İki Tanıtım Videosu Daha Geldi


SM Entertainment yepyeni bir boyband çıkarıyor malumunuz, daha önce de grupla alakalı haberler paylaşmıştık. EXO K ve EXO M olarak aynı anda hem Kore hem Çin'de çıkış yapacak bu iki grup, EXO Planet olarak anılıyor ve son teaserdan da anlayacağımız gibi toplamda 12 üyeden oluşuyor.


Daha önce Kai, Tao ve Lu Han gibi üyeleri tanımıştık. SM dün de şu video ile 17lik Se Hun'u görücüye çıkardı. Bugün ise yeni bir video daha geldi. Bu videoda uzaktan da olsa 12 üyeyi bir arada görebiliyoruz (SM resmen açıklamasa da grubun 12 üyeden oluştuğu videolardan anlaşılıyor), aynı zamanda grubun Black Pearl adlı parçasını da dinleme imkanı yakalıyoruz. 

Ben açıkçası umutluyum ve heyecanla bekliyorum. Grubun tutacağı ise şimdiden açık. Çıkışlarının eli kulağındadır artık diye umut ediyor, sizleri video ile başbaşa bırakıyorum.




Kaynak:Allkpop

10 Ocak 2012

Cha Seung Won ve Ha Ji Won Aynı Dizide Mi Oynayacak?


Efendim 2 gündür Ha Ji Won'un, MBC'nin yeni dizisi "The King" de oynayıp oynamayacağı konuşuluyordu. Haberler kesinleşmeden yazmak istemedim ama artık Ha Ji Won cephesinden kesin sonuçlar alınmış ve kendisi kabul etmiş. 

Diğer başrol için Cha Seung Won'a teklif götüren yapımcılar, Seung Won'dan olumlu yanıt almalarına rağmen henüz anlaşma yapmış değiller. Şu sıralar ‘Athena: The Goddess of War’ filminin tanıtımı için Japonya'da olan Seung Won, senaryoyu okuduğunu ve kararı yakında vereceğini söylemiş. Daha önce aynı dizinin erkek baş rolü için Jo In sung'un  adı geçmiş ama kesinleşmemişti. 

Dizinin teknik ekibi ‘Beethoven Virus’ün yapımcısı  Lee Jae Kyu ve yazar Hong Ji Ah'da iki büyük yıldızla çalışmaktan memnun olacaklarını söylemişler. Dizi şimdilik tarihi-romantik komedi olarak görünüyor.

 The Greatest Love'daki  ‘Dok Go Jin’ rolüyle "Romantik Komedi İmparatoru" olarak anılan Cha Seung Won ve Secret Garden ile romantik komedide de çok başarılı olduğunu gösteren Ha Ji Won yine bir romantik komedi ile ekranlara gelirse ortaya süper bir şeyler çıkacağı kesin.
Umarım Cha Seung Won'dan olumlu sonuçlar gelir diyoruz ve diziyi izlemek için Mart ayını bekliyoruz. İçimden bir ses Mart ayının dizi yönünden çok verimli olacağını söylüyor.

Kaynak: Haber Kpopfever sitesindendir. 
Yorumlar bana ait^^

JYJ Yoochun, SBS'nin Yeni Dizisi "Attic King" Kadrosunda


Yoochun MBC dizisi ‘Miss Ripley‘ den sekiz ay sonra ekranlara dönüş yapıyor. 10 Ocak günü yapımcılar "Attic King" dizisinin baş rolü olarak Yoochun'a karar verdiklerini açıkladılar.
Anlaşmayı henüz imzalamadıklarını belirtseler de iki taraf sözde anlaşmış görünüyor. Mart ayında yayınlanacak dizinin kadın baş rolü henüz belli değil.  
Dizinin senaryosunu Lee Hee Myung ve PD Shin Yoon Sub'in yazdığı duyuruldu.

Kaynak: allkpop

9 Ocak 2012

MBLAQ "It's War" Klibinin Tamamını Yayınlandı


Daha önce MBLAQ'in 4. mini albümleri ile döneceklerini duyurmuştuk. Çıkış parçası It's War'un teaser'ı da yayınlanmıştı. Gün itibariyle müzik videosunun tamamı da yayınlandı.

Videodaki hikaye Scribble'dakinin devamı niteliğinde, oldukça dramatik görünen klipte Thunder ve Joon aynı kız için "savaş" veriyor.

Grup comeback'ini bu Perşembe M Countdown, Cuma Music Bank ve Pazar günü de Inkigayo'da yapacak.

Buyrunuz videonun tadını çıkarın.




Kaynak:Soompi

8 Ocak 2012

2012 Siyah Ejderha Yılı Erkek Saç Modası

2012 Year of the Black Dragon: Men's Hairstyle Trends

Yeni bir yılda herkes gibi ünlülerde değişiklik yapmak istiyor. en kolay değişiklik yolu saçtan geçtiği için 2012 erkek saç modasına bakmakta fayda var^^
2011'den beri göze çarpan erkeklerin daha erkeksi görünme isteği, bu yıl bu erkeksiliğin üzerine sofistike ve şık bir görünüm ekleniyor.


Kısa süre önce Joe Odagiri My Way filmi için düzenlenen basın toplantısında yeni saç tarzı ile izleyenler karşısına çıktı. bu saç modeli fazlasıyla cesaret isteyen, bir tarafı çok uzunken diğer tarafı tamamen tıraşlı bir modeldi. bu bana fazla derseniz daha sade ve normal bir model olan Won Bin modelini deneyebilirsiniz.


Eğer bir adım daha ileriye gidip biraz cesaret derseniz Taeyang ve Jay Park'ın saçlarının iki yanları kısa ve ön tarafları hepsinden uzun modelini deneyebilirsiniz. Renk karşıtlığı ile tarzını gösterebilirsiniz.


MBC'nin en ünlü 2011 dizisi "The Greatest Love," da Cha Seung Won'un başlattığı modayı bu yıl daha hafif bir tarzda Yoo Ah In devam ettiriyor. Bu model bir bakıma yukarıda bahsettiğimiz Won Bin modeli benziyor ama ondan saçların yanları ve üstü arasında uzunluk farkı ondan daha fazla.  Aynı modele daha yeni bir stil katmak isterseniz saçların uzun kısmını BEAST'den Kikwang gibi alnınıza tarayabilirsiniz. 
Bu kesin yıllardır moda olan ve değişmeyen bir model. Güçlü yüz hatları olan erkeklere önerilir çünkü daha yumuşak yüz hatları sağlar.


Lee Min Ki gibi bir model denerseniz daha genç bir görünüm verecektir. Jung Gyeo Woon gibi düz saçlarınız varsa, bu model için biraz işlem uygulanması gerekebilir.


Lee Jang Woo, SS501'den Kim Hyun Joong, ve Lee Seung Gi modeli ise "flower boy" olarak tanımlanıyor ve hayli rağbet görüyor. 

Siyah Ejder yılında erkeklerden büyük değişimler bekleniyor. Peki sizce en iyi saç modeli hangisi?

Kaynak: soompi (by: sherryxkim)

6 Ocak 2012

Yoshiki Golden Globe Ödülleri Temasını Besteleyecek


Boşuna bu adam senfoniler besteliyor demiyoruz. Boşuna sadece Jrock'ta değil, dünya müziğinde de ismi geçmeli demiyoruz. 

5 Ocakta Golden Globe Ödülleri resmi sitesinde bu yılki temasını Yoshiki'nin besteleyeceğini duyurdu. Hollywood Foreign Press Association (HFPA) başkanı Dr. Aida Takla-Oreilly ve Dick Clark Associations yöneticisi Barry Adelman Yoshiki'nin müzisyenliği ve yeteneğini övdüler.

Dr. Takla-Oreilly görüşlerini şöyle belirtti, "Yoshiki dünya çapında tanınan yetenekli ve çok yönlü bir müzisyen ve besteci, aynı zamanda film ve televizyon için de besteler yapmıştır. Yaratıcılığı önemseyen uluslararası bir kuruluş olarak, HFPA Yoshiki gibi uluslararası bir yeteneğin müziğini bestelemesinden onur duyar."

Adelman da şöyle konuştu. "69. Golden Globe Ödülleri'nde Yoshiki ile çalışmayı iple çekiyoruz."

Yoshiki ise yeni projesi hakkında şu şekilde konuştu. "Golden Globe Ödülleri çok prestijli bir organizasyon. Bir piyanist ve baterist olarak güzel bir şey yaratmak için uğraşacağım."

Yoshiki geçen yıl da ödül törenine katılmıştı.

Ödül töreni 15 Ocak saat 19.00'da NBC'de yayınlanacak ve Ricky Gervais tarafından sunulacak.
Omedeto Yoshiki Kun!

Kaynak:Tokyohive, Yoshiki'nin twitterı

3 Ocak 2012

Hangi Grubun Genel Görünümü En İyi?

Which Boy Band Is the Most Good-Looking?

Koreli bir fan bir fotoğraf tekniği kullanarak gruptaki tüm üyelerin yüzlerini üst üste getirmiş ve grup için bir genel görünüm oluşturmuş. Super Junior, JYJ, Big Bang, 2PM, SHINee, BEAST, MBLAQ, Infinite, UKISS ve FT Island grupları için fotoğraflar hazırlanmış.
Fotoğraflara bakınca Big Bang'in temsili daha çok  Seungri'nin yüzü olurken 2PM ve  FT Island' ta Wooyoung ve Lee Hong Ki öne çıkıyor.
Hayranlar ise  JYJ'i  çok yakışıklı bulurken, Super Junior'ın 13 fotoğrafını birleştirmenin zor ve emek istediğini söylemişler.
Peki size göre, en iyi genel görünüm hangi gruba ait?





Kaynak: soompi

F.I.X.'den İlk Klip “Please Don’t Say”a Geldi

Yeni erkek gruplarından F.I.X. ilk klibi için “Please Don’t Say“ şarkısını seçti. Klipte tanıdık yüzlerden  Super Junior‘dan Eunhyuk'u görüyoruz. Sevgilisinden tren istasyonunda ayrılan bir genç ve unutmak istemediği hatıralarını izliyoruz.
Bakalım siz nasıl bulacaksınız:



Kaynak: alllkpop

T-ara'dan Film Tadında Klip: “Lovey Dovey”


T-ara “Cry Cry“ dan son yine heyecan dolu bir kliple dönüş yaptı. Bu sefer 20 dakika olan klibimiz film tadında. Klibin konusuna gelecek olursak Eunjung ve Qri, bir barda çanta çalarlar. Sokaklarda gezerken şu seyyar soju tezgahlarından birine otururlar ve tezgahın sahibi Cha Seung Won  çıkar. Üstelik bu adam onlara yabancı değildir. Bundan sonrasını izleyip görmek gerekir;)
Klipte “Lovey Dovey” şarkısının yanında T-ara & Davichi‘s “We Were In Love”  şarkısını da duymaktayız.


Kaynak: allkpop